Ses kartı bios ayarı

LonelyDay

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar geçen yazmıştım kimse takmadı hiçbir sitede bu sefer dikkatinizi çeker inşallah şimdi ben 5+1 takmak istedim takarken kablo uyumsuzmuş neyse söktüm normal stereo hoparlör vardi benim onu tekrar taktım ondan hiç ses gelmedi pc ilk alındığında yeşile takiyodum sonra bi aralar gene gitti sonra pembeye takinca geldi şimdi hiç gelmiyor.siyaha takincada çok kısık miktarda cızırtılı şekilde geliyor. sanırım o giriş yerleriyle alakali ve biosla alakali yardım edebilecek varmıdır?

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bende ilk ses sistemi taktigim zaman ses gelmemisti. Anakartimin ses surucusu yani Realtek HD Audio Yoneticisinden sorunu cozmustum. Denetim Masasinda 》Donanim ve Ses sekmesinde bi bak bakalim sende varmi.

LonelyDay

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
hepsini denedim hocam tık yok ne olduda böyle oldu dersiniz 5+1 takmaya çalışırken zorlama gibi birşey olmuş olabilirmi jack girişlerinde

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Zorlama olabilir ama sen taktigin icin bunu senin bilmen lazim hocam. Anakarttaki onboard ses karti 5+1 i destekliyor degil mi ? Ya da anakartinin markasini yazarsan bende bakabilirim.

schindler2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BIOS'tan olduğunu sanmıyorum. Ses kartının programcığından çözemiyorsan donanımsal bir sorun olabilir.