Ses gidip gelme sorunu

tefti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Bilgisayarımın sesi sürekli gidip geliyor sadece hoparlör denge kısmından sağa çekip solu sıfırladığımda düzeliyor bu da rahatsız ediyor.Driver, ayar vs. ne yapsam yapayım düzeltemedim.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.herkese iyi geceler.

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
Muhtemelen sizin hata yazılımsal değil fiziksel bir bozukluk
Ya hoperlörde ya jack girişinde sanırım :)

tefti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoparlörü başka cihazda denedim sorun yok. Jack girişinde sorun olsa sesin hiç gelmemesi gerekmez miydi? En son ses karti alacağim ama boşa masraf da yapmak istemiyorum.

odinfo

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Hoparlörü başka cihazda denedim sorun yok. Jack girişinde sorun olsa sesin hiç gelmemesi gerekmez miydi? En son ses karti alacağim ama boşa masraf da yapmak istemiyorum.
Ses kartı aman aman bir para değil, büyük ihtimal ses kartı arızalı olabilir, 2 seçenek var ya ses kartı alacasınız, yada birinden rica ederek farklı bir hoparlörü kendi bilgisayarınıza bağlayarak kontrol edeceksiniz.

tefti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka hoparlör de denedim aynı sorun devam etti.Ses kartının ücretinden çok sorunu doğru teşhis etmek amacım.Usb ses kartları var piyasada onlarla pcı express kart aynı işi mi görüyor arkadaşlar?

odinfo

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Başka hoparlör de denedim aynı sorun devam etti.Ses kartının ücretinden çok sorunu doğru teşhis etmek amacım.Usb ses kartları var piyasada onlarla pcı express kart aynı işi mi görüyor arkadaşlar?
Onları kullanmanı tavsiye etmem ayrıca, kalite denilenleri 60-70 den başlıyor. Ses kartı alman daha mantıklı.

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
Onları kullanmanı tavsiye etmem ayrıca, kalite denilenleri 60-70 den başlıyor. Ses kartı alman daha mantıklı.
Kaliteli bir ses kartı + kalitelihoperlör ile flac formatta metallica dinlemek varken kim dankikasyon usb ses kartını ne yapsın :)

tefti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apartmandayız, istediğin kadar kalite olsun limit var :)

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
O zaman size bir sennheiser hd serisi kulaklık yazıyorum hocam aç karnına günde9848484828849492 defa :D

SaintOnly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar acil yardım!!!! sennheiser game zero kullanıyorum ses kartımda var on bord da da denedim ana kartın ses yongasınıda denedim tipik kronik bi sorun var sürekli aktif olan sürücü git gel yapıyor. direk jaklar çıkık gözüküyor ve biraz uğraşınca gene geliyor ama ses yok sessiz devam ediyorum. biraz cümleler saçma oldu ama bende ne olduğunu çıkaramadım ne yapacağımıda inannın kestiremiyorum :( ses kartıda asus strix raid pro. LÜTFEN YARDIM! anlayan arkadaşlar lütfen ulaşırsa sevinirim.