Ses gelmiyor ! ( Büyük ihtimal jack sorunu )

körtegen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler pc yi normal bir şekilde kapattım.Açtığım zaman ses simgesinin üzerinde X işareti vardı ve aygıt takılı değil yazıyordu.Sonra realtek yöneticisinden ön panel jack sapmasını engelleyi işaretlediğimde hoperlörü algıladı ama bu seferde ses gelmiyor...Sistemsel olarak geliyor yeşil çubuk artıyor müzik açtığımda ama ses yok. Büyük ihtimal arka panel - ön panel jackler birbiriyle karıştı (olmayadabilir çok bilgili değilim ama durum bunu gösteriyor) ancak pc de ön panel yok usb dışında.Yardımlarınızı bekliyorum

DİPNOT: HOPERLÖRDE bir sıkıntı yok MİKROFON da çalışmıyor aynı şekilde.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sürücüyü anakartın sitesinden yükle düzelmesi gerekiyor.

MonarcH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede mevcut ben su sekilde hallediyorum insallah seninde bu sekilde halolur..

-Hoparlör jack girişine kalem veya benzeri bişeyle tabiri caizse iç duvarlarını 'kanırtarak' düzeltebilirsin orda kullanıma bağlı olarak temazsızlık gibi bi sıkıntı oluşuyor belli bi sure sonra.. umarım düzelir.

körtegen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede mevcut ben su sekilde hallediyorum insallah seninde bu sekilde halolur..

-Hoparlör jack girişine kalem veya benzeri bişeyle tabiri caizse iç duvarlarını 'kanırtarak' düzeltebilirsin orda kullanıma bağlı olarak temazsızlık gibi bi sıkıntı oluşuyor belli bi sure sonra.. umarım düzelir.

Eyvallah dostum denicem bütün herşeyi denedikten sonra , başka çare kalmıyor :)

MonarcH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dedigim sekilde duzelmesi gerekiyordu herhangi bisey calarken denedin degilmi soyledigin seyi?

körtegen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dedigim sekilde duzelmesi gerekiyordu herhangi bisey calarken denedin degilmi soyledigin seyi?

Aynen öyle , hani birşey takılı olmasa bile herşeyi çıkarttım aşağıda halen hoperlör görünüyor , çıktı diye görünmüyor yani... Sinir bozucu bir durum