Yardım Ses düzeyinde değişme olmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ledenav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ledenav

Asistan
Reaksiyon puanı
102
Merhaba , HP Laptopta f7 ile ses kısılıyoken f8 ile ses arttırılıyor. Tuşlar çalışıyor. Ekranda sesin kısılması ve açılması gösteriliyor. Fakat laptoptan çıkan ses düzeyi değişmiyor. Yani kıssamda açsamda ses aynı duyuluyor. Fakat uygulama içerisnden ses düzeyiyle oynarsan kısılıyor. Mesela spotifi içerisinden ses değişiklik yaptın, duyulan ses değişiyor, laptop üzerinden yaptın değişmiyor. Tuşlardan yapmayıp bildirim kısayolundan değiştirsen yine aynı sorun var.

Son düzenleyen moderatör:

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Merhaba , HP Laptopta f7 ile ses kısılıyoken f8 ile ses arttırılıyor. Tuşlar çalışıyor. Ekranda sesin kısılması ve açılması gösteriliyor. Fakat laptoptan çıkan ses düzeyi değişmiyor. Yani kıssamda açsamda ses aynı duyuluyor. Fakat uygulama içerisnden ses düzeyiyle oynarsan kısılıyor. Mesela spotifi içerisinden ses değişiklik yaptın, duyulan ses değişiyor, laptop üzerinden yaptın değişmiyor. Tuşlardan yapmayıp bildirim kısayolundan değiştirsen yine aynı sorun var, Lütfen yardımcı olun
Klavyede ses değiştirme tuşları olan (F10/F11) *Klavyeden klavyeye farklılık gösterebilir. *Bazı klavyelerde FN tuşu ile işlev görürler.

Ledenav

Asistan
Reaksiyon puanı
102
Ses
Klavyede ses değiştirme tuşları olan (F10/F11) *Klavyeden klavyeye farklılık gösterebilir. *Bazı klavyelerde FN tuşu ile işlev görürler.
Ses hakkında bilgin var mı, tuşları boşver uzattım anlatırken, laptopun sesi ayarlarından açılmıyor kısılmıyor. Sadece kapanıyor, Kullandığın Uygulamadan kısman açman gerekiyor

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Ses hakkında bilgin var mı, tuşları boşver uzattım anlatırken, laptopun sesi ayarlarından açılmıyor kısılmıyor. Sadece kapanıyor, Kullandığın Uygulamadan kısman açman gerekiyor
Laptopta sağ alt köşedeki ses simgesine basınca mouse ile ses değişmiyor mu?

Ledenav

Asistan
Reaksiyon puanı
102
Laptopta sağ alt köşedeki ses simgesine basınca mouse ile ses değişmiyor mu?
Şöyle ses görüntü olarak değişiyor, ekranda gösteriyor, donanımdada sıkıntı yok, mesela spotifyden müzik açtım, sesini kısacam, windows ayarlarından kıstığımda ekranda volume simgesi çıkıyor ve ses düzeyi azalıyor, fakat çıkan ses değişmiyor, spotify içersindeki ses ayarını kısarsam sorun yok

Lyzia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam aynı problemi yaşıyorum çözümünü buldun mu?