Servet, Hakan ve Ayhan imzaladı

Bu konuyu okuyanlar

Rapchy

Rektör
Emektar
Katılım
3 Ağustos 2008
Mesajlar
10,758
Reaksiyon puanı
119
Puanları
63
sondakika1.jpg


Galatasarayımız; Ayhan Akman, Hakan Balta, Servet Çetin ve Semih Kaya ile sözleşme imzaladı.

Galatasarayımız; Ayhan Akman, Hakan Balta, Servet Çetin ve Semih Kaya ile sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay tesislerinde düzenlenen basın töreninde futbolcularla birlikte Futbol A.Ş sorumlusu Adnan Sezgin de yer aldı. İlk olarak sözü alan Adnan Sezgin, "Ayhan ve Semih ile 3 yıllık, Servet ile 3.5 yıllık, Hakan Balta ile 4.5 yıllık sözleşme yeniledik. Kendilerine hayırlı olmasını diliyorum" diyerek yenilenen sözleşmeleri duyurdu. İmza törenini canlı aktarıyoruz. Adnan Sezgin şu şekilde devam etti; "Son Beşiktaş maçında oynayan kadromuzu incelediğinizde ilk 11'deki arkadaşların 9 tanesinin son iki yılda takıma dahil olduğunu göreceksiniz. Bizim bütün amacımız yetenekli ve kaliteli olduğuna inandıgımız bu kadroyu 3-4 sene birarada oynatabilmek. Başarı önemlidir ama istikrar daha önemlidir. Umarım beklediğimiz istikrarı bu arkadaşlarla yakalayacağız. Başkanımızın dediği gibi bu arkadaşların önünü açacağız. Avrupa'dan gelen teklifler olursa tabi ki değerlendireceğiz.

DE SANTICS KONUSU

De Santics ile ilgili Sevilla kulübüyle bonservis problemi yaşadıklarını söyleyen Adnan Sezgin; "De Sanctis ile ilgili olarak kulüpler arasında bonservis sorunu var. Netleşmeden konuşmamakta yarar var. Mevcut kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden bu arkadaşlarımızı kadroda tuttuk. Herhangi bir aksilik olmadığı sürece birlikte oynatmayı düşündüğümüz bu kadro bizim omurgamız olacak." ifadelerini kullandı.

SERVET: "AVRUPA HAYALİ"

Sözleşmeye yenileyen diri defans oyuncusu Servet Çetin ise; "Ben her zaman oynamak isterim ama bir sakatlığım var. Bunlar maç günü belli olacak" dedi. Servet, Avrupa'da oynama ideali ile ilgili, "O idealim hiçbir zaman kaybolmadı. Zaten başkanımız da bier teklif gelirse gerekli yardımı göstereceğini söyledi. Kulübüme para kazandırarak gitmeyi düşündürerek gitmeyi düşünüyorum. Bütün takımlara bonservis parası kazandırarak gittim. Amacım da Galatasaray'a para kazandırarak gitmek. Önce işimi iyi yapmak ve sonra buraya para kazandırarak gitmek istiyorum" dedi.

AYHAN: "TEŞEKKÜR EDERİM"

Tecrübeli orta saha oyuncusu Ayhan ise; "Ben uzun yıllardır G.Saray'da mücadele ediyorum. Bu başarıyla endeksli birşey. Büyüklerimiz beni bu formaya layık gördüler. 3 yıl daha burada oynayacağım ve herkese teşekkür ederim. Takımın transfer politikasını değerlendirmem mümkün değil. Ben bu performansımla bunu hakettiğime inanıyorum", ifadelerini kullandı.

HAKAN BALTA: "PARA KAZANDIRMAK İSTERİM"

Galatasaray'ın genç futbolcusu Semih Kaya da, "İmza atmamın bir nedeni de ileride Galatasaray'a en iyi şekilde hizmet edebilmek. İleride burada kaptanlığı hedefliyorum. Herkese teşekkür ediyorum ve çok mutluyum" derken Hakan Balta, "Öncelikle herkese hayırlı olsun. Ben de çok mutluyum. Burada uzun vadeli bir sözleşme imzalamak çok gurur verici. Ben de bir arada Avrupa hedefimle ilgili açıklama yapmıştım. Ama bu imza benim burada mutlu olduğumu gösterdi. Büyük hedeflerim tabi ki var. Gidersem de kulübüme para kazandırmak isterim. Bunun için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ama şu an böyle bir düşüncem yok." sözleriyle imzalarını yorumladı.
Adnan Sezgin, futbolcuların konuşmalarından sonra Galatasaray'ın mevcut kadrosunun yeterli olduğunu bir kez daha vurguladı. Ardından futbolcular basın önünde sözleşme imzaladı.


 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Takımdaki en sevdiğim oyuncudur Servet. Kalması çok iyi oldu.
 

knightx

Profesör
Katılım
29 Aralık 2008
Mesajlar
2,494
Reaksiyon puanı
15
Puanları
38
haber için saol galatasaraylıyım ama son gündemden haberim yoktu saolsın
 
Üst