Servet diretiyor!

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
servet19_1612.jpg

Başarılı defans oyuncumuz Servet Çetin yeni sözleşme yapmak için Meira'nın aldığı parayı istiyor

G.Sarayımızda Servet Çetin sıkıntısı yaşanıyor. Avrupa’nın ünlü kulüplerini peşinden koşturan milli stoperimizin 2010 yılında sona erecek sözleşmesini 2012’ye kadar uzatmak isteyen sarı kırmızılı yönetimimiz, fiyat artırımına gitti. Ancak, ilk etapta istenilen sonucu alamadı. Borussia Dortmund ve Marsilya’nın transfer teklifinde bulunduğu Servet Çetin, yıllık 1.1 milyon Euro olan ücretini 1.4 milyon Euro’ya çıkarma teklifinde bulunan yönetimimize, "Ancak Meira’nın aldığı parayı (1.7 milyon Euro) verirseniz sözleşme uzatmaya razı olurum" karşılığını verdi.

İlk adım atıldı
Sarı kırmızılı kulübümüzün futbol komitesi, 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Servet Çetin’in sözleşmesini uzatmak için ilk adımı attılar. Başkanımız Adnan Polat’ın kadroda tutulmasını istediği milli futbolcumuzun menajerine teklif iletildi. Menajer Mitat Halis’e yeni sözleşmenin şartlarını sunan sarı kırmızılılarımız, yıllık 1.1 milyon Euro alan Servet’in ücretini 1.4 milyon Euro’ya çıkarmayı teklif etti.
Yönetimimizin ilk girişiminde istediği sonucu alamadığı ve tarafların Beşiktaş derbisi sonrası masaya oturacakları öğrenildi. Avrupa hasretiyle yanıp tutuşan Servet’in, "Beşiktaş maçından sonra devre arası var.

Avrupa olursa...
Görüşmeyi bu dönemde yapalım" karşılığını verdiği belirtildi. Servet Çetin’in G.Sarayımızda kalmak için de bir şart öne sürdüğü ifade edildi. Yöneticilerimize haber gönderen milli yıldızımızın, "Eğer anlaşabilirsek sözleşmemi uzatabiliriz. Bunun için tek şartım var. Takım arkadaşım Fernando Meira’nın aldığı parayı istiyorum. Yani ücretimin yıllık 1.7 milyon Euro’ya çıkarılmasını talep ediyorum" dediği öğrenildi.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
fazlasıyla hakediyor bence.en az meira kadar faydalı bir futbolcu ve kesinlikle takımda kalmalı.defansın bel kemiği adam.bu kadar hücuma dönük kadrosu olan bir takımdan böyle kaliteli bir defans da eksilirse halimiz nice olur.versinler aslanıma 300 bin euro fark kalmış teklifle talep arasında.servet için değer..

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bence sonuna kadar hak ediyor, helalin var ayıboğan ;)