• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Server 2008 İmaj Almak Konusunda Yardım

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhaba öncelikle herkeze.Elimde Acronis Backup&Recovery 11 cd si var ve ben bununla server 2008 imajını aldım onda sıkıntı yok.Ama server imajını başka makineye geçtiğimde sıkıntı var işte :) İlk seferde güzelce açıldı falan server ama sonraki yeniden başlatmalarda falan .exe uzantılı dosyalar çalışmayı durdurdu diye hatalar vermeye başladı ve sonunda gümm mavi ekran geldi.Test makinesinde tekrar tekrar denedim fakat bu sefer hiç açılmaz oldu :) Netten resimli anlatım falan bulmaya çalıştımda beceremedim varsa bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok makbule geçer.

İyi Çalışmlar Herkeze

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Aynı donanım ile sorun çıkmaz , farklı donanımda Acronis Universal restore kullanıcaksın. Tabi oda bazen başarılı olamayabiliyor.
Universal restore '' Acronis Backup & Recovery 11 Advanced Server '' içinde mevcut ona göre indir.[h=1]
[/h]

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Donanımlar farklı evet.Server 2008 den imaj aldım gittim w7 ultimate makineye geçmeye çalıştım ama olmadı :)
Acronis Backup & Recovery Advanced Server 10.0 versiyonu var elimde.Bununla bi deniyeyim o zaman

istbne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Farkli donanima kurtariyorsaniz Universal Restoreyi kullanmaniz gerekir. Acronis 11'in Windows 8'i destekledigini sanmiyorum. Yinede Acilsita mavi ekran gelirse BIOS'dan AHCI yi kapayip RAID veya SATAya cekin duzelir.

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Tamam deniyeceğim sölediklerinizi teşekkür ederim

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Evet Arkadaşlar dün itibariyle sorunu çözdüm ve Acronis Backup & Recovery 11 adlı programla server imajını alıp w7 li bilgisayara ve eski bi server a geçtim.Bu konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum yaptığım tek değişiklik AHCI yi Raid e almak oldu bunun içinde [MENTION=138031]istbne[/MENTION] ye ayrıca teşekkür ederim :)
İyi Çalışmalar Herkeze

istbne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eger serverlerle fazla icli disli olacaksan bu konuya odakli forumlar daha cabuk ve dogru sekilde yardimci olur. Cozumpark'i denemenizi tavsiye ederim.

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Şimdilik serverler gözüküyor..Kullanıcı kısıtlamaları falan onlara geçicem önümüzdeki hafta ve evet Çözümpark gerçekten server makaleleriyle iyi bir notu hakediyor orda bulamadığımı gelip buraya yazıyorum :) Tekrar teşekkürler.