Alyx Vance
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,608
Arkadaşlar bir siteye giricem telefon direk uyarı veriyor bu siteye giriş için operanın sertifikasının yüklenmesi lazım diyor napıcam?
Yükle kısmında hiçbişey yok ve chrome dan denedim yine aynı? Nasıl çözücem bunuYükle tuşuna basmayı denedin mi? Sertifikalar eksik çünkü.
Hocam bu kaynaklar biraz eski. İşe yarayacağından eminsiniz dimi?Şu 2 konu belki yardımcı olabilir. Başka tarayıcıda da oluyorsa telefonunda anlaşılan sertifikalar eksik.
![]()
Android Cihazlara Sertifika Nasıl Yüklenir - İndir, Kaydol, Üye Ol, Oyna
Samsung, LG gibi android işletim sistemi kullanan cep telefonlarına Sertifka yüklemek için yapmanızindirkaydol.com
Android Sertifika Yükleme
Android cihazınıza eksik olan sertifikaları yüklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Adım adım Sertifikaları Yükleme: Google Play Store'a girin ve Certificate araması yapın. Çıkan sonuçlardan (genelde ilk sırada) Android Certificate Installer uygulamasını yükleyin. Tabletinizi...www.technopat.net
Hocam büyük ihtimalle sorunum çözülür ama ben elimi ayağımı kirletmek istemiyorum. Yani şimdilik beklesin bu sorun olmadı tekrar yazarımTam emin değilim ama denemeden birşey göremeyiz.Yine de dene.