Serkan Çalık Türk Milli Takımını Seçti

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan chimera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Katılım
24 Kasım 2006
Mesajlar
8,774
Reaksiyon puanı
577
Puanları
0
Galatasaray'ın gurbetçi futbolcusu Serkan Çalık, Türk Milli Takımı'nı seçtiğini Almanya Futbol Federasyonu'na bildirdiğini söyledi.



Serkan, sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin ocak sayısında yayınlanan röportajında, milli takım tercihini yaparken hiç tereddüt etmediğini ifade ederek, ''Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda hala forma giyebilirdim. Fakat Almanya Federasyonu'na, Türk Milli Takımı'nda forma giymek istediğimi söyledim. Orada ümit milli olduğumdan dolayı bizim ümit milli takımda oynayamıyorum'' dedi.

Hedeflerini de anlatan Serkan Çalık, ''Hedeflerim çok. Galatasaray'daki ilk sezonumda şampiyon olmak ve bu şampiyonluğa katkıda bulunmak, (A) Milli Takım formasını giymek istiyorum'' ifadesini kullandı.

Oynamadığı dönemlerde kulüp yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel'den çok destek gördüğünü söyleyen Serkan, ''Bir büyüğüm olarak her zaman bana moral verdi. Barış ile takım antrenmanlarından sonra özel çalışmalar yaptık. Hala çok eksiğim var ve bunların da farkındayım. Pozisyona girdiğim an daha sakin olmam lazım, şutlarımı daha geliştirmem gerek'' diye konuştu.

Kaynak : Web Aslan
 

turoksin0

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
4,656
Reaksiyon puanı
0
Puanları
216
bunu duymak güzel gurbetçi futbolcularımız seçilmeseler bile Türk takımını seçmeli zamanında Mustafa Doğan'ı aldılar bir süre sonra almadılar bile takıma artık amaçları ne bilinmez
 

amesfa

Dekan
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,865
Reaksiyon puanı
153
Puanları
243
Gurbetçi futbolcuları el,m,zden kaçırmamak lazım.
 
Üst