Series hakkında bir kaç soru

Mehmet.M

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Dostlar malum fiyatlar çok fazla artınca bende ekran kartı almak yerine Series S almayı düşünüyorum. Bilgisayarımda günlük işleri halledip konsolda ise oyunlarımı oynamayı düşünüyorum. Ancak aklımda bazı sorular var ve bu soruları madde madde soracağım sizde madde madde olarak cevaplarsanız sevinirim :)

1. Ben konsolu almadan önce konsolun marketindeki tüm oyunları görebileceğim bir yer var mı?
2. Ben hiç Series CD'si görmedim yani CD oyun almak istersem hangi konsolun oyununu alacağım?
3. Bu konsol ile 75hz 1080p monitör ile tam performans alır mıyım?
4. Konsola klavye ve mouse takılabiliyor mu?

Sorularım bu kadar Şimdiden teşekkürler...

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Bildiğim kadarını cevaplayayım.
1- Oyun Kataloğu | Xbox
2- Series S üzerinde CD girişi bulunmamakta. Sadece online satın alıp internet üzerinden indirerek oynayabiliyorsunuz.
3- Alırsınız. Bildiğim kadarıyla Series S 1440p 120hz'e kadar destekliyor. Ancak her oyunda değil tabiki. O yüzden 1080p 75hz ile sıkıntı yaşamazsınız. Verimli olacaktır bence.
4-Bilgim yok maalesef.

Son düzenleme:

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,396
Bildiğim kadarını cevaplayayım.
1- Oyun Kataloğu | Xbox
2- Series S üzerinde CD girişi bulunmamakta. Sadece online satın alıp internet üzerinden indirerek oynayabiliyorsunuz.
3- Alırsınız. Bildiğim kadarıyla Series S 1440p 120hz'e kadar destekliyor. Ancak her oyunda değil tabiki. O yüzden 1080p 75hz ile sıkıntı yaşamazsınız. Verimli olacaktır bence.
4-Bilgim yok maalesef.
4. olarak klavye ve mouse takılıyor bende var ve memmunum.
Mesaj otomatik birleştirildi: