Serhat Ulueren: ''Galatasaray Fenerbahçe'yi Rahat Yener''!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
galatasaray_fenerbahce_derbisi_icin_serhat_uluerenden_olay_iddiaQ0.jpg





Galatasaray'ın Konyaspor galibiyetini yorumlayan Serhat Ulueren, Fenerbahçe derbisi için tahminde bulundu.
FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda konuk olduğu Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Yorumcu Serhat Ulueren, Galatasaray'ın gelecek hafta Fenerbahçe derbisini tarihi farkla olmasa da rahat kazanacağını iddia etti.

Serhat Ulueren, Konyaspor - Galatasaray maç sonu köşe yazısı


İşte Serhat Ulueren Vatan Gazetesi'ndeki köşesinde kaleme aldığı yazı:

ÇOK iyi biliyorum ki, 16 Ekim Pazartesi'den itibaren Türkiye'nin en önemli gündem maddesi G.Saray-F.Bahçe maçı olacak ve herkes bu maçla yatıp bu maçla kalkacak. O yüzden aşağıda yazdıklarımın çok da dikkate alınıp tartışılacağını sanmamakla beraber ben yine de değineceğim.

"İLK 11 YABANCI, TEKNİK DİREKTÖR HIRVAT"

G.SARAY'IN kurucusu Ali Sami Yen ve arkadaşlarının da kemikleri sızlıyordur. Onlar G.Saray'ı kurarken, “Amacımız Türk olmayan takımları yenmek” dememişler miydi? Dediler ve G.Saray'ı kurdular. Ama gelinen noktada ilk defa bir Türk Takımı, 11 futbolcusunun 11'i de Türkiye'de doğup büyümemiş yabancı oyunculardan kurulmuştu. Üstelik teknik direktörleri de Hırvat Tudor.

"FATİH TERİM TÜRK FUTBOLUNA DİNAMİT KOYDU"

BUNA üzülmesi ve sorgulanması gereken, yetenekli ama bir o kadar da çalışmayı sevmeyen, bir an önce parayı bulup şöhret sevdalısı Türk gençleriyle, 14 yabancı kuralını getirip Türk futbolunun altına dinamit koyan Fatih Terim'dir. Ne dinamiti nükleer bombasıyla patlattı futbolumuzu Terim.

SAHADAKİ 22 futbolcunun sadece 3'ü (Serkan, Ali ve Ömer) Türkiye'de doğup büyümüştü. Sahada Yeşil Burun Adaları'ndan, Fildişi Sahili'nden oyuncu vardı ama batıya açılan pencere G.Saray'da 32. dakikaya kadar bir tane, “Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı” bir Türkümüz yoktu. Neyse uzatmak istemiyorum ama bu olay geçiştirilmemeli, tartışılmalı. Terim'in futbolumuza attığı bu kazığın hesabı sorulmalı.

EN KÖTÜ KULÜBE

8 maç 9 gol. Şapka çıkartılmalı. Gücüyle, enerjisiyle ve zekasıyla işi bitirdi Gomis. Kuşkusuz F.Bahçe maçında en büyük koz olacak ve bence o maçı da boş geçmeyecek.

G.SARAY kötü oynamasına rağmen yine kazandı. Üstelik bu defa kalesinde çok tehlike de yaşamadı. Tudor formda Serdar'ı kesip Denayer'e görev vermesi hataydı. Hem de büyük hata. Belhanda yine kötü. Ayakları gitmiyor. Bu formuyla kenarda oturması şart ama Galatasaray kulübesi o kadar bitik isimlerden oluşuyor ki, Belhanda'yı biraz olsun zorlayacak isim mevcut değil. 3 büyükler içinde kulübesi en zayıf takım uzak ara G.Saray. Ama ilk 11'de oynayanlar da bir o kadar büyük yetenek. Ve çok koşuyor G.Saray. Bu nedenle haftaya pazar en az 3 atarlar ve zor gol yerler. Tarihi fark olmaz ama G.Saray adına çok kolay bir galibiyet olacağını düşünüyorum.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için Serhat Ulueren'den olay iddia
 

michuozawa

Müdavim
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
492
Puanları
83
zaten o ihtimal var.
daha doğrusu 3 ihtimal var.
neyine bu haber ? :D
 

BJKolik

Dekan
Katılım
31 Aralık 2016
Mesajlar
6,419
Reaksiyon puanı
6,757
Puanları
113
Bugünkü Feneri formda Galatasaray yenemez berabere ya da fener yine alır bence.
 
Üst