• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sergen Yalçın istifa etti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fenerbahçe mağlubiyeti sonrasında Gaziantepspor teknik direktörü Sergen Yalçın istifa etti.

sergen-yalcin-istifa-etti--4197785.Jpeg

Sergen Yalçın, yaptığı açıklamada istifa kararıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Gaziantepspor kulübüyle yollarım bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Geldiğimiz günden itibaren takımı aldığım noktayla bıraktığım nokta belli. Ekibimle birlikte elimden gelen her şeyi yaptım. Ama artık bizi aşan bazı durumlar var, problemler var. Ben de teknik direktörlük konusunda çok tecrübeli değilim. Dolayısıyla artık bırakmayı daha uygun buluyorum."

"Gaziantepspor ve Gaziantep halkını çok seviyorum. Geldiğimizden beri hangi şartlarda nasıl mücadele verdiğimiz ortada. Beni unutmasınlar. Kim bilir ileride belki tekrar görüşürüz."

"Ayrılmamın Fenerbahçe yengilsiyle alakası yoktur. Zaten bu ligde Fenerbahçe bizim rakibimiz değildi. Normal bir sonuç olarak bakıyorum. Kötü günümüzdeydik ama elimizden geleni yaptık. Gaziantep'e başarılar diliyorum."

Sergen Yalçın, Gaziantepspor'un başına geldiğinden bu yana çıktığı 15 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak toplamda 27 puan topladı ve 16. sıradaki Gaziantepspor'u 10. sıraya kadar yükseltti.

Şampiy10

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yinemi ameko :D :D
yorumculuğa dönüş geliyor desenize :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
fft96mm2849119.jpg

Antep'i dipten alıp Avrupa umudu olan bir konuma getiren Sergen Yalçın dün yine, 3. kez istifa etti!

Ajanslar haberi, takım içi sorunlara dayandırıp, “Yönetim iknaya uğraşıyor” diye verdi. Ancak işin boyutunun bambaşka olduğu ortaya çıktı.

Kulübe yakın kaynaklara göre Yalçın, devre arasında 1 yıllık tüm alacağı olan 1 milyon 500 bin TL’yi aldı, hesabı sıfırladı. Fakat at yarışı merakı bilinen 41 yaşındaki teknik adam, 1.5 ay gibi kısa bir sürede bu parayı kaybetti. Ardından ‘avans’ için yönetimin kapısını çaldı, olumsuz yanıt aldı.

Bu gelişme üzerine de Sergen Yalçın’ın istifasını sunduğu öğrenildi.

Fanatik

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
hayırlı olsun, yorumcu olarakta iş bulur, yada Acun iş veririr.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adam sıkılmış. :D

Kamuoyuna Duyuru: Sergen Yalçın

Sportif Direktörümüz Sergen Yalçın ile Yöneticilerimizin yaptığı görüşmeler sonucunda, Gaziantep şehrinde sıkıldığını ve ayrılmak istediğini ifade eden Sergen Yalçın’ın, Kulübümüz ile sezon sonuna kadar olan sözleşmesi karşılıklı anlaşmaya varılarak fesh edilmiştir.

Ayrıca bugün bazı medya organlarında maddi sorunlar nedeni ile istifa ettiği yönünde gerçeği yansıtmayan haberler yayınlanmış olan Sergen Yalçın’ın, sezon sonuna kadar sözleşmesinden kaynaklanan tüm alacaklarının ödendiğinin kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Kulübümüz ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Sergen Yalçın ve Yardımcılarına Gaziantepspor’a yapmış oldukları hizmetleri için teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Gaziantepspor Kulübü

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
hayırlısı olsun Sergen için :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Sergen Yalçın'ın ayrılmasından sonra göreve Tahsin Tam'ın getirildiğini açıkladı. SPORX

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Sergen Yalçın ‏@sergenylcnn
Bır teknık dırektor sehırden sıkıldıgı ıcın ıstıfa edermı acaba bana cok komık geldı sıze

Neden olmasın ? Yönetimle de problemleri olmuş olabilir fakat İstanbul düzenine, yaşamına alışmış biri için oraların zor gelmesi ve istifasının nedenleri arasında gösterilmesi gayet normal.