• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sergen Yalçın dönemi sona erdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trabzonspor'a 2-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından görevi bırakmayı düşündüğünü söyledi.

sergen-55555.jpg

İŞTE YALÇIN'IN SÖZLERİ...

"En büyük suç bende, takımın sorumlusu benim. Belki bizde bazı eksiklikler var. Oyuncularımız mücadelesini veriyor. Bizim ekibimiz için yolun sonuna geldik gibi gözüküyor. Ben bırakmayı düşünüyorum. Başkan ile görüşerek bırakmak istiyorum. Bizim gönlümüzde önemli bir takım Sivasspor. Artık zarar vermek istemiyoruz kimseye. Üzgünüz, Sivas'a zarar vermek istemiyoruz"

SPORX

Sergen Yalçın dönemi sona erdi

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz “Sergen Yalçın ile sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettik." dedi.

Trabzonspor'a evinde 2-0 yenilen M. Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın maçın ardından bırakmayı düşündüğünü ancak başkanla konuşmadan bu kararı veremeyeceğini söylemişti.

Karşılaşma sonrası kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz ile toplantı yapan Sergen Yalçın'ın görevini bıraktığı bildirildi.

TRT SPOR

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Daha önce demiştim yine diyeyim. Türkiye'deki antrenörleri futbolcular gönderir, başkan falan değil. Antrenörden sıkılan, oyun oynamayı bırakıyor başka "oyun" oynuyor. Geçen sene aslan kesilen oyuncular bu sene dökülüyor. Halbuki aynı antrenör aynı sistem.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz “Sergen Yalçın ile sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettik." dedi. TRT SPOR

Reaksiyon puanı
16,128
yuh başarı için sabır gerek bunlarda sabır yok...