Serdar Aziz, Galatasaray'da

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bursaspor’un yıldız ismi Serdar Aziz, Galatasaray’a transfer oldu.

950serdarr_1BWI1.jpg

Akşam saatlerinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir araya gelen Bursaspor'un Başkanı Ali Ay, yıldız ismin transferi konusunda el sıkıştı. Sarı-kırmızılı takım Serdar Aziz'e karşılık Bursaspor'a 4.5 milyon Euro ve Sercan Yıldırım, Furkan Özçal ve Bilal Kısa'yı bonservisleriyle verdi.

Yeşil-beyazlı takımın 26 yaşındaki defans oyuncusu Serdar Aziz, Galatasaray’a transfer oldu. Akşam saatlerinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in daveti üzerine İstanbul’a giden Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar’ın da yer aldığı görüşmede taraftarlar yıldız ismin transferi konusunda el sıkıştı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Serdar Aziz’in transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardık. 4.5 milyon Euro ve Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Bilal Kısa’yı bonservisleri ile birlikte kadromuza kattık. Önümüzdeki günlerde de bu isimlerle görüşmemiz olacak. Transferin iki kulüp için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Skorer

Profesyonel futbolcu Serdar Aziz ve kulübü Bursaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne net 4.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle 2016-2017 futbol sezonundan itibaren 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2016-2017 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti
2017-2018 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti
2018-2019 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti
2019-2020 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakaları, UEFA ve süper kupa müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 15.000 EUR (onbeşbin Euro) ve her beraberlik için 5.000 EUR (Beşbin Euro) prim; takımın futbolcunun fiilen oynadığı Türkiye Kupası müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 9.000 EUR (dokuzbin Euro) ve her beraberlik için ise 3.000 EUR (Üçbin Euro) prim ödeyecektir.

Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KAP

Son düzenleme:

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
2. Tarık Çamdal olursa şaşırmam diğer takımların Beşiktaş'ın ilgilendiği oyuncuları alınca ellerinde patlıyor. :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sarı-kırmızılı takım Serdar Aziz'e karşılık Bursaspor'a 4,5 milyon Euro ve Sercan Yıldırım, Furkan Özçal ve Bilal Kısa'yı bonservisleriyle verdi.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bu GS yemin ediyorum kafayı çizdi iyice. Sanki Messi'yi alıyor adamlar. Yazık günah be. Ha ben Beşiktaşlı olarak mutlu oldum :D

Ayrıca Serdar kendine yazık etti.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
"Dünya kulübüne geldim"

Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Aziz: Benim için harika bir duygu. Dünya kulübünde forma giyeceğim.

s3.jpg

Galatasaray, Bursaspor'da forma giyen milli stoper Serdar Aziz ile 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki Serdar Aziz, Türk Telekom Arena'da düzenlenen ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in de katıldığı imza töreninde açıklamalar yaptı.

Galatasaray'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunun altını çizen Serdar Aziz "Çok mutluyum. Benim için harika bir duygu. Dünya kulübünde forma giyeceğim. Elimden geleni yapacağım. Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Transferimle yakından ilgilendi. Hedefleri büyük olan bir insanım. Elimden gelen en iyi mücadeleyi Galatasaray için vereceğim. Ben buraya, Galatasaray olduğu için geldim. Önemli olan Galatasaray'da olmam. Galatasaray forması giymek için sabırsızlanıyorum. Başkanımız sağlam bir duruş sergiledi; burayı seçmemde en büyük nedendir" ifadesini kullandı.

İmza töreni sonrası yapılan soru-cevapta konuşan Serdar Aziz "Galatasaray'ın uzun zamandır benimle ilgilenmesi imzamda önemli etken. Birçok teklif aldım ama şu anda nerede olduğum önemli. Burada olmaktan ben ve ailem çok mutluyuz. Şu anda her nerede olduğum önemli ve Galatasaray'da olmamın mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Serdar Aziz, "Daha önce gelmediğin için pişmanlık duyuyor musun?" sorusuna, "Şu an sorumluluk sahibiyim. Bursaspor'un takım kaptanı olarak ve tecrübeli olarak geldim. Şimdi daha çok şey katabilirim Galatasaray'a" yanıtını verdi.

“FATİH TERİM İLE GÖRÜŞMEDİM"
26 yaşındaki oyuncu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Galatasaray'a imzası öncesi görüşüp görüşmediği sorusunu "Fatih Hoca ile bir görüşmem olmadı. Burada olmak çok güzel bir duygu. Galatasaray'a burası Galatasaray olduğu için geldim. Diğer teklif eden kulüplerin hangisi olduğu beni ilgilendirmiyor. Forma için çok sabırsızlanıyorum" şeklinde cevapladı.

NT VSpor

600serdarr_U6VR9.jpg

ozr_99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bence Donk gibi olur gelirken şişirdiler adamı hiç bişey yapmadı parasını aldı ve keyfine baktı :):):)

hocam yapma gozunu seveyim kaliteli bir oyuncu bence iyi bir transfer oldu bisa oara alan adamlar yavas yavas gidiyor tarik ve hamit de gittimi tamamdir

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Yanında Selçuk, Sabri ve birkaç futbolcuyu daha promosyon olarak verselerdi iyi olurdu.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Profesyonel futbolcu Serdar Aziz ve kulübü Bursaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne net 4.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle 2016-2017 futbol sezonundan itibaren 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2016-2017 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti
2017-2018 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti
2018-2019 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti
2019-2020 sezonu için : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakaları, UEFA ve süper kupa müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 15.000 EUR (onbeşbin Euro) ve her beraberlik için 5.000 EUR (Beşbin Euro) prim; takımın futbolcunun fiilen oynadığı Türkiye Kupası müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 9.000 EUR (dokuzbin Euro) ve her beraberlik için ise 3.000 EUR (Üçbin Euro) prim ödeyecektir.

Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KAP

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Arkadaş aynı filmi tekrar izlemek gibi bir ara battı takım uefa belgeseli satarak gelir elde etmeye çalışıyordu daha sonra palazlandık gene saçma sapan harcamalar gene battı şimdi de kemer kısma vs diyorlar gene saçma sapan harcamalar yapıyorlar bizim bu takımlardan bir cacık olmaz elin cerliston united ları arayıp cok iyi adamlar buluyor bizimkiler anca gidip kazığa oturuyor başka marifet yok .

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Fener akıllandı biraz oynamadan maaş alan ve yüksek ücretli adamları hep gönderdiler...Alves, Topuz, Meireles, Kadlec, Caner, Gökhan, Ba, Fabiano, Markovic...İlgilendikleri adamlarda hep ucuz bonservisi elinde olanlar Aatıf falan gibiler yani...Biraz düzeltecek durumu sanki Aziz...

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Fener akıllandı biraz oynamadan maaş alan ve yüksek ücretli adamları hep gönderdiler...Alves, Topuz, Meireles, Kadlec, Caner, Gökhan, Ba, Fabiano, Markovic...İlgilendikleri adamlarda hep ucuz bonservisi elinde olanlar Aatıf falan gibiler yani...Biraz düzeltecek durumu sanki Aziz...

Hocam harcanan paranın karşılığı yok lig zaten berbat avrupa da yırtınsak en fazla çeyrek finale çıkıyoruz oda arada bir üzücü bir durum bizden çok daha az para harcıyan ülkeler iyi işler yapıyorlar hiç bir sistem yok kültür yok klüplerde elle tutulur bir yanımız yok .

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
şu paralar inanılır gibi değil. bu zamana kadar ülke sınırları içinden tarık(4 m 750 €) amrabat(8m€) olcan(4.5m€) verildi hangi birinden ne verim aldın? gs fakirleşirken bazıları zenginleşti dendi ama şimdi verilen paraya bak. yıllık maaşa bak. denayer geçen sene 750 bin euro aldı yıllık. serdara türkiye kupasında 3.lig takımına karşı alınacak bi galibiyette 9 bin euro beraberlikte ise bile 3 bin euro para ödenecek. bundan sonra kombine alanın da ürün alanın da en ufak bi maddi destek verenin de .... boşluğu siz doldurun. bu paraları kim yiyosa fersah fersah çıksın bir taraflarından inşallah

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bilal Kısa, Bursaspor ile anlaşmaya vardı. Furkan Özçal ile Bursaspor arasındaki görüşme de bu akşam gerçekleştirildi. Sporx ‏@sporx

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
şu paralar inanılır gibi değil. bu zamana kadar ülke sınırları içinden tarık(4 m 750 €) amrabat(8m€) olcan(4.5m€) verildi hangi birinden ne verim aldın? gs fakirleşirken bazıları zenginleşti dendi ama şimdi verilen paraya bak. yıllık maaşa bak. denayer geçen sene 750 bin euro aldı yıllık. serdara türkiye kupasında 3.lig takımına karşı alınacak bi galibiyette 9 bin euro beraberlikte ise bile 3 bin euro para ödenecek. bundan sonra kombine alanın da ürün alanın da en ufak bi maddi destek verenin de .... boşluğu siz doldurun. bu paraları kim yiyosa fersah fersah çıksın bir taraflarından inşallah

Birde bilezik satmaya kalkmıyorlarmı dalga geçer gibi süper :D satılan bilezikler serdar azize bir kilot alır anca heralde.

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27

abi inan fenerin yediği kazıkların haddi hesabı yok. meirelese 10 milyon euro bonservis verdi. topuz 4 yıldır ne paralar kazandı takıme ne verdi? serdar kesimal mevzusu ayrı, zamanında guizalar geldi kadlece 2 verdi yılda. bu kulüpler beş para etmez hiçbiri de akıllanmaz. ne zaman dibi görürler anca ozaman toplarlar.