Yardım Sepetinizde Hangi Altcoinler Var? Tavsiyeleriniz Neler?

ömERgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Piyasadaki son düşüş sonrası bir miktar risk alarak bir altcoin portföyü oluşturmak istiyorum. Malum çoğu altcoin BTC paritesinde dibin dibinin dibinde. Kimi ise USDT paritesinde 2024'ün yaz dönemi seviyelerine ve hatta altına çekildi. Biraz interneti, X'i taradığımda potansiyelli altcoinler için önemli ipuçları yakaladım.

Özellikle Trump bağlantılı Web3 şirketi olan WFLI'nin aldığı altcoinleri alıp tutmayı düşünüyorum. Bu altcoinleri merak ediyorsanız direkt SpotOnChain üzerinden WFLI'nın altcoin portföyünü kontrol edebilirsiniz.

Herkes gibi ben de altcoin sezonunun geleceğini düşünenlerdenim ama bunu direkt vermeyecekler gibi duruyor. Vura, kıra bir yükseliş gelecek. Ki Bitcoin henüz doygunluğa ulaşmamış durumda. Hal böyle olunca doğal olarak alsın fırlasın demeden toplamak gerekiyor. Biraz araştırma yaptığımda da bu beklentimi Credible Crypto gibi tecrübeli isimlerin de paylaştığı gördüm: Hedef Fiyat Belli Oldu! Ethereum Fırsat Sundu Diyen Analist Altcoin Sezonuna İlişkin Konuştu

Bundan dolayı altcoin portföyümde kademeli toplama yaparak oluşturacağım.

Peki sizin sepetinizde hangi altcoinler var? Hangi altcoinleri önerirsiniz? Ricam Binance, Coinbase gibi majör borsalar dışında listelenmemiş coinler üzerinden tavsiyeler vermemeniz yönünde. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.