Sense'siz HTC'ler geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
HTC telefon alırsam en büyük sebebi Sense olur. Sense'siz HTC telefonun yarısı eksiktir bana göre.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kişisel bir beğeni, sevmeyeni de çok fazla. :)
HTC Dev'in yeniden geliştiricilerle aktif hale gelmesi güzel. AOSP dedikodusu bir süredir vardı, kaynağa bakmadım ama sanırım doğrulanmış oldu.

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
HTC telefon alırsam en büyük sebebi Sense olur. Sense'siz HTC telefonun yarısı eksiktir bana göre.

Sana tamamen katılıyorum.HTC diyince akla ilk olarak Sense arayüzü gelir.HTC alanların büyük bir kısmı diğer telefonlardan farkı olarak Sense arayüzü gelir ve çok güzel bir arayüzdür.Senin dediğin gibi Sense'siz bir HTC'nin yarısı yoktur.
Umarım bu HTC'nin bu girişimi ileride Sense arayüzüne bırakmasına neden olmaz

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Alakası bile yok, haberi iyi okumak lazım.
HTC bunu sadece geliştiricilerden gelen talep üzerine, kendi resmi geliştirici sayfasına üye olanlara ayrı bir şekilde dağıtacak.
Elinizdeki telefonun Sense'siz olması gibi bir durum değil bu.

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Alakası bile yok, haberi iyi okumak lazım.
HTC bunu sadece geliştiricilerden gelen talep üzerine, kendi resmi geliştirici sayfasına üye olanlara ayrı bir şekilde dağıtacak.
Elinizdeki telefonun Sense'siz olması gibi bir durum değil bu.

Ben mesajı yanlış anlamadım da kendimi tam ifade edemedim galiba.Ben Sense arayüzünün HTC'i denince akla gelen şey olduğunu yani HTC'i için önemli olduğunu,Sense arayüzsüz telefonların beğenilipte(geliştiricilerin elinde gördüklerini varsayarsak) HTC tamamen Sense arayüzünü bırakmaz demeye çalıştım.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben mesajı yanlış anlamadım da kendimi tam ifade edemedim galiba.Ben Sense arayüzünün HTC'i denince akla gelen şey olduğunu yani HTC'i için önemli olduğunu,Sense arayüzsüz telefonların beğenilipte(geliştiricilerin elinde gördüklerini varsayarsak) HTC tamamen Sense arayüzünü bırakmaz demeye çalıştım.

Anladım. :)
Merak etmeyin öyle bir şey olmaz zira HTC de kendisiyle ilgili en kuvvetli 2-3 konudan birinin Sense olduğunun farkında. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...