Sense 7, HTC One M9 ile Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Sense 7, HTC One M9 ile Geliyor

HTC'nin yeni nesil arayüzü Sense 7, 2015 yılı amiral gemisi HTC One M9 ile beraber karşımıza çıkacak. Güncelleme olarak da 2014 yılı cihazlara gelecek. One M7'e geleceği net değil.

HTC One M7'ye sizce Sense 7'nin gelmemesi kayıp mıdır? Ayrıca yeni arayüzden beklentileriniz neler?

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
HTC'nin bence Sense 7 güncellemesini verip vermemesi mevcut müşterisini ilgilendirdiğinden çok yeni müşterilerini de ilgilendiriyor. Ben merak ettim mesela. Eğer ilk One cihazına da Sense 7 verirse "tamam arkadaş HTC de güncelleme konusunda sıkıntı yok, müşterilerini yarı yolda bırakmaz" der HTC cihaz tercih ederim.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
One, One mini, One max'e gelecek mi ki ?
Gelirse Güncelleme desteğinde HTC'nin üstüne yok derim

FeLonieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M8'e gelir herhalde sorması bile saçma ama. :D

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bende m8 almayı düşünüyorum. ^^
Hima yı bekle derim. Çıkana kadar biraz daha bütçe yapmış olursun. Çünkü M8 kamera konusunda benim için vasat sayılabilecek bir telefon. Bu yüzden Hima ya geçeceğim. Çünkü benim gibi instagrammer lar kamera kalitesine maalesef donanımdan daha çok önem veriyor. HTC nin kalitesini de bildiğimden başka bir markaya bulaşmadım.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
One, One mini, One max'e gelecek mi ki ?
Gelirse Güncelleme desteğinde HTC'nin üstüne yok derim
Kesin gelir.

Htc SAMeSUNG mu da vermeyecek adam gibi güncellemesini.

ONE ve one max güncelleme almaya devam eder ama bu son sürüm atlama güncellemesi de olabilir hani bundan sonra hata düzeltme güncellemeleriyle devam ederler, etmesine ama One mininin fişi çekilir.

Görüyorsunuz lollipop geçen sene ve bu senenin amiralleriyle dağıtılmaya başlanacak.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kesin gelir.

Htc SAMeSUNG mu da vermeyecek adam gibi güncellemesini.

ONE ve one max güncelleme almaya devam eder ama bu son sürüm atlama güncellemesi de olabilir hani bundan sonra hata düzeltme güncellemeleriyle devam ederler, etmesine ama One mininin fişi çekilir.

Görüyorsunuz lollipop geçen sene ve bu senenin amiralleriyle dağıtılmaya başlanacak.
One mini'de One ailesinden bence One alırsa One mini de alır.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
One mini'de One ailesinden bence One alırsa One mini de alır.

One mini kullanıcıları yanlış anlamasın ama çift çekirdekli SNAP. 400'lü bir cihaz lollipop alıyor ve daha fazlasını bekleyecekler.

Apple bile bu kadar insaflı olamaz.Olur yıpratma güncellemesi verir.Ki ona da tüketiciler karşı.O yüzden HTC'nin hiçbir güncellemesi Ay cihazımı bozdu,Of çok yavaşladı dedirtmeyecek türdedir.Genellikle Apple ve SAMeSUNG güncellemelerinde bu tür problemler görülüyor.Apple her cihazında onarmak için çaba gösteriyor ama SAMeSUNG ağırdan alır.Eğer S ve Note serisi son nesil cihazsa acele eder diğerlerini erteler de erteler bu sürede siz aklınızı kaçırmamak için Cyanogen moda geçmek zorunda kalmışsınızdır bile.LG ve SONY'de ise sorunlu güncelleme sayısı çok az.Belki de bir elin parmakları kadar.

Desire 601'i örnek veriyorum ben genellikle.One mini ile aynı donanımda 5 MP kameralı 1,4 Ghz x2 Snap. 400 1GB ram'lı bir cihaz.

Bu cihaz Kitkatı aldı ve tek sorun seste biraz kısılma olmuş.Onu da garanti kapsamıyla düzelttirip normal hayata dönen insanlar söylüyor.Garanti kapsamında o sesteki kısılma tam anlamıyla onarılmış halde geliyor cihaz.Herhalde BEATS'ı uyduramadılar kitkata o yüzden bu ses kısılması oldu.

HTC daha ne yapsın merak ediyorum.

Adam oldu.

LG'nin G3'ü Lollipop ile diriltmesi de adam olduğunun göstergesi.Ha gayret G2'ye gelen Lollipop da inşallah ısınma sorunu kökünden çözecek.

Darısı Z serisi dışındaki cihazlarına pek taviz vermeyen (M2,M2 Dual,M2 AQUA dışındaki cihazları lollipopdan mahrum) SONY'e ve Güncelleme konusundaki politikada rezillikleriyle ünlü SAMeSUNG'un başına.

Gerçi SAMeSUNG aynı tas aynı hamam paso cihaz üretiyor ama.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
M8 ne yapacaksın daha yeni aldın [emoji2]
Satarım büyük ihtimal. M8 hala çok iyi bir telefon ama bir telefonda kamera kalitesi benim için çok önemli. Bu nedenle hima ya geçeceğim. Eğer hima da Ultrapixel ile çıksa idi kesinlikle geçiş yapmayı, bırak kafaya koymayı aklımın ucundan bile geçirmezdim.