Şenol Güneş Milli Takıma Doğru!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takım teknik direktörlüğü için Beşiktaş'ın başındaki Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirdi. DHA, görüşmenin sonunda anlaşma sağlandığını iddia etti.


senol_gunes_345345.jpg


Fatih Terim’in görevinden ayrılmasının ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın başına yeni isim arayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile görüştü. Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında sözleşmesi devam eden Beşiktaş’a konsantre olduğunu ve Milli Takım teknik direktörlüğü gibi bir düşüncesinin şimdilik olmadığını söylemişti. Tecrübeli çalıştırıcı, iki yıldır siyah-beyazlı takımda çalıştığını ve iki yıl daha çalışmayı planladığını da sözlerine eklemişti.



Türkiye’nin Dünya Kupası’na katılmak için önünde bulunan kritik 4 maçlık süreç için gerçekleştirilen görüşme, Beşiktaş’ın Litvanya kampının hemen dönüşünde gerçekleşti. Bu görüşmenin ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve İcra Kurulu’nun Riva’daki kritik toplantısı başladı. Devam eden TFF – İcra Kurulu toplantısında, deneyimli teknik adam ile yapılan görüşme masaya yatırılıyor.


Eğer anlaşma sağlanırsa Şenol Güneş hem Beşiktaş’ı hem de Milli Takım’ı çalıştıracak.

DHA: ŞENOL GÜNEŞ HER AN AÇIKLANABİLİR

İki gün önce yaptığı basın toplantısında hem Milli Takım hem de Beşiktaş’ın başında olmasının mümkün olamayacağını açıklayan teknik direktör Şenol Güneş’in, sabah saatlerinde başkan Yıldırım Demirören ile yapmış olduğu görüşmede Ay-Yıldızlı takımı çalıştırmayı kabul ettiği ortaya çıktı. Konuyu daha önce Başkan Fikret Orman’a da açan Şenol Güneş’in bu durumuna Beşiktaş Başkanının, hem kendisine hem de Demirören’e, “İki takım çalıştırması doğru olmaz. Hoca gidecekse sadece Milli Takım’ın başında olmalı” diyerek yanıt verdiği öğrenildi.



Türkiye Futbol Federasyonu, her an Şenol Güneş ismini açıklayabilir.

FİKRET ORMAN KONUŞTU

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Milli Takım’ı çalıştırma konusunda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelişini şu sözlerle açıkladı:

“Bu bir nezaket görüşmesidir. Ben daha önce Şenol Güneş’in hem Beşiktaş hem de Milli Takım’ı çalıştırmasını uygun bulmamıştım. Görüşüm bu yöndedir.”


TFF TALİMATLARI NE DİYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) talimatlarının 14. maddesi, federasyona acil durumlarda Milli Takım’da çalıştırılacak teknik adamların kulüplerinden izin alınmadan göreve getirebilme yetkisi veriyor.



İşte TFF’nin ‘Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı’nda yer alan o madde:

“TFF acil ve gerekli gördüğü hallerde yapacağı değerlendirmeye göre seçtiği teknik adamı, kulübü ile iliĢkisi devam etmek kaydı ile Milli Takımlarda belli bir süre için görevlendirmeye yetkilidir.”

RIDVAN DİLMEN’DEN İLK YORUM

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in gerçekleştirdiği görüşme hakkında değerlendirmede bulundu. Konudan haberi olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, NTV Spor canlı yayınında şu ifadeleri kullandı:

“Sabah saatlerinde Şenol Güneş’le prensipte anlaşıldığını ben de duydum. 4 maçlığına geliyor, her 2 takımı da çalıştıracak. Şenol Hoca’nın sadece 4 maç için geleceğini sanmıyorum. Bu benim tahminim tabii. Anlaşma olursa, bence uzun yıllar kalır. 4 maçlık anlaşma, Beşiktaş’a zarar vermez. Sezon sonunda da tamamen Beşiktaş’tan ayrılıp milli takıma geleceğini düşünüyorum. Dünya Kupası öncesinde hem Beşiktaş’ı hem de Milli Takım’ı çalıştırmakta yanlış bir şey yok. Şenol Güneş, doğru bir tercih.“

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile görüştü
 
M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya bu federasyon kadar ayarsız bi'topluluk yok.
Bırakın kulüpte başarılı olan teknik direktörleri ya bırakın.
 

7Fold

Asistan
Katılım
25 Temmuz 2017
Mesajlar
169
Reaksiyon puanı
36
Puanları
28
Adam istemiyorum diyor ama dinleyen yok. Artık yeter Yıldırım Demirören yeter. Sen ve senin üstündekiler gitsin kurtulalım be!
 

_X_

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2013
Mesajlar
3,017
Reaksiyon puanı
1,544
Puanları
113
Tüpçü yine iş başında.

Beşiktaşa çektirdiği yetmedi, federasyonu mahvettiği de yetmedi, şimdi milli takım hem öksüz hem yetim kaldı sayesinde.

Adamı kovmaktan beter bi şekilde gönderdiler haluklar leventler, şimdş federasyonda ayaklarına kapanıyor adamın.
Devran işte böyle döner.
 

__kadıköyRAP__

Müdavim
Katılım
3 Mart 2007
Mesajlar
29,207
Reaksiyon puanı
2,146
Puanları
113
Şenol Güneş reddetti, renkliler vatan haini Beşiktaş diye ağlıyorlar. Bi yürüyün gidin.
 
Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Galatasaraylıyım iyi olmuş diyorum . Bu federasyonu BİRİ DURDURSUN.
 

__kadıköyRAP__

Müdavim
Katılım
3 Mart 2007
Mesajlar
29,207
Reaksiyon puanı
2,146
Puanları
113
Milli takımdan bi halt olacağı yok, isteyenlerin niyeti başka.
 

BJKolik

Dekan
Katılım
31 Aralık 2016
Mesajlar
6,419
Reaksiyon puanı
6,757
Puanları
113
Açıkça yazayım milli takım umrumda değil varsa yoksa BEŞİKTAŞ. Şenol hocamızı ve Beşiktaş' ımın sayın yönetimini tebrik ediyorum. GS' ye yapılan komplo şimdi bize yapılıyor önümüz kesilmek için ama yemedi. Yapanlar belli federasyon ve fener lobisi. Bu kadar basit kimse oyuna gelmedi. Milli takım ne ki. Önce Fatih Terim' e verilen o kadar paraların hesabı sorulsun elde başarı mı var? Yılmaz VURAL hoca gelsin milli takımın başına adam gibi top oynatır oda.
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,117
Puanları
113
tek ilacı Yılmaz VURAL onunla dünya kupası da kazanır milli takım efsane olur tabi adamı kasmadan bırakmalılar.
 
Üst