Sennheiser CX 200-II, CX275S vs Philips SHE9105 ?

rocklover

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, efsane cuma indirimlerinde bu üç kulaklığın fiyatlarında makul indirimler olduğunu gördüm. Mikrofon olup olmaması benim için önemli değil, kullanan arkadaşlar, ses kalitesi açısından hangisini tavsiye ederler? (Laptopta kullanılacak, daha çok Rock ve Club tarzı müzikler dinlenecek, düşük seste bile bassı hissettirebilmesi önemli, ara sıra FPS oyunlarında da kullanılacak) Bir de, daha önceden Sennheiser Cx 300-II Precision kullanmıştım ve gayet memnundum. Bununla da kıyaslayacak olursanız sevinirim.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Sennhesier cx275s kullanıyorum ilk başta ses netliği sizi büyüleyecek sonra bass yokluğu çekeceksiniz daha sonra basslar gayet dengeli ve net gelmeye başlayacak daha sonra yüksek bass'larda bile bu ses nasıl bozulmuyor diye düşünce başlayacak daha sonra çok seveceksiniz daha sonra çok müzik dinlemeye başlayacaksınız daha sonra çok müzik dinlediğiniz için şarkı kalmayacak onun için sıkılacaksınız daha sonra yeni şarkı buldukça dinlemeye başlayacaksınız.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Sennheiser CX300II bass konusunda çok iyi ama diğer sesleri bastırıyor. Düşük seste de hissettirir.
Sony MDR-XB70AP var birde bende. Onun ses seviyesi CX300II'den daha düşük ama bassları verirken diğer sesleri kapatmıyor.
İkisi arasından Sony olanı daha çok kullanıyorum. Sennheiser başımı ağrıtıyor bazen.

rocklover

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sennhesier cx275s kullanıyorum ilk başta ses netliği sizi büyüleyecek sonra bass yokluğu çekeceksiniz daha sonra basslar gayet dengeli ve net gelmeye başlayacak daha sonra yüksek bass'larda bile bu ses nasıl bozulmuyor diye düşünce başlayacak daha sonra çok seveceksiniz daha sonra çok müzik dinlemeye başlayacaksınız daha sonra çok müzik dinlediğiniz için şarkı kalmayacak onun için sıkılacaksınız daha sonra yeni şarkı buldukça dinlemeye başlayacaksınız.

CX200 kullandıysanız onunla da kıyaslayabilir misiniz?