20 Nisan 2010 #1 A aygü Doçent Katılım 19 Mart 2010 Mesajlar 695 Reaksiyon puanı 16 Puanları 0 Ben rol gereği aşık değilim... Deme bu garibin benimle işi ne... Aşkım beni teşhir eder, Sesim içime saklanır... Aklanırsa adım, seninle aklanır....
Ben rol gereği aşık değilim... Deme bu garibin benimle işi ne... Aşkım beni teşhir eder, Sesim içime saklanır... Aklanırsa adım, seninle aklanır....
20 Nisan 2010 #2 P POWER Rektör Katılım 5 Ekim 2009 Mesajlar 10,276 Reaksiyon puanı 161 Puanları 0 "bir et kemik torbası değilim ben bir hasar raporu değil yazdığım bir aşk mektubudur ey sevgili, kızıl-kıyametten öce" Kızıl kıyametten önce idi ey sevgili. Şimdi nefret tohumları yeşerdi içimde. Bakmaya yüreğin yetmez...
"bir et kemik torbası değilim ben bir hasar raporu değil yazdığım bir aşk mektubudur ey sevgili, kızıl-kıyametten öce" Kızıl kıyametten önce idi ey sevgili. Şimdi nefret tohumları yeşerdi içimde. Bakmaya yüreğin yetmez...
20 Nisan 2010 Konuyu başlatan #3 A aygü Doçent Katılım 19 Mart 2010 Mesajlar 695 Reaksiyon puanı 16 Puanları 0 of