Seni Seviyorum...

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Umursamaz tavırlarından canım acısa da, duymak istediklerimi söylemesen, söyleyemesen de…

Seni Seviyorum…

Ürkek bir kız çocuğunun hata yaptığını bile bile istediği şeyi ısrarla yapmasındaki korkak bir cesaretle…

Seni Seviyorum…

Teninin yumuşaklığında, ellerinin sıcaklığında, derin bakışlarında benden bir parça varmışcasına gülüşlerini hayranlıkla dinlerken…

Seni Seviyorum…

Belki yarın, belki de şimdi… Umulmadık bir anda seni göreceğimin heyecanı içimdeyken, gözlerim seni ararken…

Seni Seviyorum…

İçimde fırtınalar koparken ve özlerken delice seni…

Evet…

Seni Seviyorum…

Duyguların üzerini ne kadar kapatmaya çalışsakta, unuttum desekte… Unutmadım ben, seni her an hatırlıyorum…

Seni Seviyorum…

Cümleler içimizden çıkmak için haykırırken, biz göz göze geldiğimizde dudaklarımızdan iki çif sözü dökemesekte…

Seni Seviyorum…

En mutsuz olduğum anda bile seni görmek, içimdeki tüm kara bulutları dağıtmaya yetiyor…Yüzümü gülümsetensin…

Seni Seviyorum…

Yanında bulunduğum an zamanın hızla akmasına inat, beş dakika daha direterek senden kopmak istemeyişimin çabası son bulduğunda yüzüm asık uzaklaşırken yanından, dakikalara sitem etsem de…

Seni Seviyorum…

Masum,çocuksu,erkeksi ve sahiplenici bakışlarını istiyorum…

Çok mu zor….

Seni Seviyorum…

red-bird

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
En mutsuz olduğum anda bile seni görmek, içimdeki tüm kara bulutları dağıtmaya yetiyor…Yüzümü gülümsetensin…

bu da olmasa çekilmez zaten hayat