" Seni Seviyorum" Beyazperdede!

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hilary_swank5.jpg

İrlandalı yazar Cecelia Ahern'in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan "Not: Seni Seviyorum/P.S. I Love You" 15 Şubatta vizyona girecek.

Filmde, "Milyon Dolarlık Bebek" filminin başrol oyuncusu Hilary Swank, "300 Spartalı" filmi ile tanınan Gerard Butler ile Lisa Kudrow, Harry Connick, Gina Gershon, Jeffrey Dean Morgan ve Kathy Bates rol aldı.

İrlandalı yazar Cecelia Ahern'in ünlü romanından sinemaya uyarlanan filmin senaryosunu, yönetmen Richard LaGravenese ile Steven Rogers yazdı.

Filmin konusu özetle şöyle:

"Holly Kennedy (Hilary Swank) güzel, zeki bir kadındır ve hayatının aşkı tutkulu, esprili ve tez canlı İrlandalı Gerry (Gerard Butler) ile evlidir. Gerry amansız bir hastalık yüzünden öldüğünde, Holly'nin de hayatı kararır. Ona yardım edebilecek tek kişi, artık yanında değildir. Neyse ki Gerry her şeyi önceden planlamıştır.

Gerry ölmeden önce, Holly'ye sadece çektiği acıda değil, kendini yeniden keşfetmesinde de rehberlik edecek bir dizi mektup yazmıştır. İlk mesaj Holly'nin 30. yaş gününde, bir pasta ve Holly'nin şaşırıp kalmasına neden olan bir bant kaydı şeklinde gelir. Kayıtta Gerry eşine dışarı çıkıp doğum gününü kendisinin kutlamasını istemektedir. Bunu izleyen haftalar ve aylarda, Gerry'nin yazdığı başka mektuplar, şaşırtıcı yöntemlerle gelir."

Kaynak