Sen Neymişsin Be Gio Santos

emreiii

Doçent
Reaksiyon puanı
18
434019046.jpg

Yönetim bu nedenle satın alma opsiyonunu kullanmadı ve Meksikalı futbolcuyla yollarını ayırdı. Ancak hem Dünya Kupası’ndaki performansı, hem de Tottenham’ın hazırlık maçlarında sergilediği futbol, Dos Santos’u yeniden transferin gözde isimlerinden biri yaptı. İngiliz ekibinin menaceri Harry Redknapp’ın övgüler yağıdırdığı genç yıldızın ilk talibi Milan olmuştu. İtalya’nın yüksek tirajlı spor gazetelerinden Tuttosport’un iddiasına göre İnter de Dos Santos’u transfer etmeyi planlıyor. Balotelli’nin gidişinin ardından ilk 11’i zorlayacak bir oyuncu almak isteyen Rafa Benitez’in yönetimden Sculli ya da Dos Santos’un alınmasını istediği öğrenildi.

Kaynak

Fiberadam

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Dunya kupasi performansi mi? Ne yapti dunya kupasinda ? Benim hatirladigim bir asisti var.Ondan da emin degilim, belkide yok. 4 macta oynadi , sari yada kirmizi karti yok. Cok kostumu eve cok kostu ama bence bal yapmayan aridan farki yoktu.

Belki klubunun hazirlik maclarinda iyi oynamis olabilir ama dunya kupasinda bence performans filan gostermedi. Toplamda 30 uluslar arasi macta 5 golu var.

Anlamiyorum ben bu medyayi.