Semih tarihe geçti

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe'nin MTK'yı 5-0 geçtiği maçta 4 gol birden atarak şov yapan Semih Şentürk, attığı gollerle Fenerbahçe ve Türk futbol tarihine de geçti! Yıldız futbolcu maç sonunda "nöbetçi golcü" ifadesinden yeni sisteme, Aragones'ten MTK'ya kadar bir çok konuda önemli yorumlarda bulundu.

Yıldız futbolcu bir Avrupa Kupası maçında 4 gol birden atarak, hem Fenerbahçe, hem de Türk futbol tarihine geçti.

Golcü oyuncu kaydettiği 4 golle Fethi Heper'e ait olan "bir Avrupa Kupası maçında en fazla gol atan Türk futbolcusu" unvanını egale etti. Heper de Mikkeli maçında attığı 4 golle Türk futboluna adını altın harflerle yazdırmıştı.

Semih 4 golüyle Fenerbahçe'nin ise "Avrupa Kupası tarihinde bir maçta en çok gol atan futbolcusu" oldu.

YENİ SİSTEMDE DE BAŞARILIYIM

Maç sonunda açıklamalar yapan Semih, bu rekorun gurur verici olduğunu belirtirken, önemli olanın takımın başarısı olduğunu ifade etti.

"Benim gol atmam önemli değil, bunda payım olduğu için çok mutluyum" diyen Semih, yeni sistemde de başarılı olduğuna inandığını belirterk;
"Şuanki sistemde biraz gerideyim. Top bizdeyken Güiza’ya yardım ediyorum. Bunu da ilk yarıda başarıyla yaptığımı düşünüyorum. Güiza ikinci yarıda çıkınca ileriye çıktım ve bulduğum pozisyonları iyi değerlendirek golleri attım" dedi.

MTK, AYARIMIZDA DEĞİLDİ

Artık yeni rakiplerini beklediğini belirten yıldız futbolcu, "Açıkça söylemek gerekirse MTK bizim ayarımızda bir takım değildi. Yeni rakibimizi de eleyip Şampiyonlar Ligi’ne kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Aragones'in kendisi ile çok ilgilendiğini de belirten Semih,
“Takıma katıldığından beri hocamız benimle çok ilgilendi ve toplantılar yaptı. Yeni bölgemde iyi oynayacağımı ve bende bu yeteneğin olduğunu söyledi. Burada beni deneyeceğini söyledi ve burada da şuan iyi oyandığımı, hocamızın verdiği taktiği yerine getirdiğimi düşünüyorum. Takım olarak da hocamızın sistemi ve çabuk pas oynama isteğini yerine getiriyoruz. Umuyorum ilerleyen zamanlarda daha da iyi duruma geleceğiz..” ifadelerini kullandı.

ELEŞTİRİLERE KULAK ASMADIM

Kendisi hakkında yapılan "nöbetçi golcü", "yedek golcü" gibi ifadeler hakkında da konuşan ve eleştiriler için "Aldırmadım" diyen Semih Şentürk sözlerini şöyle noktaladı;

"Nöbetçi veya başka şeyler dendi ama buna aldırmadım. Hiç küsmedim. Bu benim kendi özelliğim diye düşünüyorum. Sonradan oyuna girsem de yeni başlıyormuş gibi hırsla oyuna girdim. Eleştirlere kulak asmadım. Tabii ki kötü olduğumda eleştiilmek isterim ama iyi olduğumda da övgü almak gerekir. Milli takımda da aynı şeyi yaptım ve goller attım. Görevimi yerine getirdiğimi düşünüyorum ve bu nedenle de mutluyum."

ARAGONES'E TEŞEKKÜR

Golcü futbolu daha sonra stadyum çıkışında da basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve attığı goller için “Takımın başarısı” dedi. Aragones’e de teşekür eden Semih, “Hocamız tüm spekülasyonlara rağmen beni oynatıyor. Ben de Onun verdiği taktiği yerine getirdiğimi düşünüyorum. Umuyorum bundan sonra daha da başarılı olacağım..” diye konuştu

TÜRKİYE'NİN GOLCÜSÜ İFADESİ BASKI YARATMIYOR

Bir basın mensubunun “Artık Türkiye’nin golcüsü oldun Bu sende baskı yaratıyor mu?” şeklindeki sorusuna da yanıt veren Semih Şentürk, “Bu bende baskı yaratmıyor. Tabii takımda herkes oynamak ve ilk 11’de olmak ister. Ben de kendimi buna göre ayarlıyorum ve idmanlarda bunun için çalışıyorum. Bu çıkışımın da devam etmesini istiyorum. Allah sakatlık veya bela vermezse daha çok maçlarda Fenerbahçe için goller atmak istiyorum”

HERKESTEN BİR ŞEYLER ÖĞRENDİM

Bir çok ünlü ve pahalı golcü transferler arasında olmanın kendisinde bir rahatsızlık yaratıp yaratmadığı sorurusu hakkında da yorumda bulunan Semih, “Ben 9 yıldır Fenerbahçe’deyim ve bir rahatsızlık hissetmiyorum. Çok yıldız forvetler geldi ve ben onlardan da bir şeyler de öğrendim, öğrenmeye de devam edeceğim. Daha çok oynama şansı buldukça, kendimi daha da geliştirerek, daha iyi olacağımı düşünüyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

kaynak:Semih tarihe geçti! - Futbol - Ajansspor.com

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
işte futbolcu budur inşallah ilerde şırarıpta kendini bozmaz

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
amma tarih ha! 4 değil 44 gol atsa nolacakki, önemli olan iyi rakiplere atmak..bunlara kim olsa atar.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
amma tarih ha! 4 değil 44 gol atsa nolacakki, önemli olan iyi rakiplere atmak..bunlara kim olsa atar.

Keşke böyle körü körüne küçümseyen yorum yapmasaydın diyorum içimden... :nono:

Küçük gördüğün Semih geçen sezonun Türkiye süper ligi gol kralı ve Euro 2008'de milli takımı sırtlayan oyuncuların başında geliyor ;) Biraz insaf yiğidi öldürün ama hakkını da verin lütfen , sırf Fenerbahçeli diye küçümsemek hiç doğru değil.

Arda şimdi gitse 4 gol atsa Steau Bükreş'e ve birisi gelip senin yazdıklarının benzerini yazsa sen ne tepki verirdin çok merak ediyorum.... :ninja:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Keşke böyle körü körüne küçümseyen yorum yapmasaydın diyorum içimden... :nono:

Küçük gördüğün Semih geçen sezonun Türkiye süper ligi gol kralı ve Euro 2008'de milli takımı sırtlayan oyuncuların başında geliyor ;) Biraz insaf yiğidi öldürün ama hakkını da verin lütfen , sırf Fenerbahçeli diye küçümsemek hiç doğru değil.

Arda şimdi gitse 4 gol atsa Steau Bükreş'e ve birisi gelip senin yazdıklarının benzerini yazsa sen ne tepki verirdin çok merak ediyorum.... :ninja:

Semihi küçük görmüyorum ben yapılan habere diyorum, sen yanlış anlamışsın. Önemli olan ufak rakiplerle yapılanlar değil, büyük takımlara karşı yapılanlardır.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Konuyla ilgisiz mesajlar silinmiş ve düzenlenmiştir !!!

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Maçı baştan sona izledim semih'in attığı goller de şaşa kaldım hiç beklemediğim anda bi bakıyorum gol :D :D helal olsun valla pozisyonları çok iyi karşılayıp gole çevirdi.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya arkadaşım avrupa kupası maçları baz alınarak yapılıyor. bu bir avrupa kupası maçımı? evet. adam bu maçda 4 gol attımı? evet o zaman tarihe geçmiştir. bitti gitti.

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer Galatasaray MTK gibi bir takımla oynayıp 4 gol atan bir futbolcu olsaydı bunları söyleyeceğini zannetmem!yiğidi öldür hakkını ver demişler.Guiza niye atamadı 4 tane burda semih'in farkı çıkıyor işte artık Semih'in son yıllarda Hakan Şükür'den sonra yetişen en iyi türk santraforu olduğunu kabullenin.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
eğer Galatasaray MTK gibi bir takımla oynayıp 4 gol atan bir futbolcu olsaydı bunları söyleyeceğini zannetmem!yiğidi öldür hakkını ver demişler.Guiza niye atamadı 4 tane burda semih'in farkı çıkıyor işte artık Semih'in son yıllarda Hakan Şükür'den sonra yetişen en iyi türk santraforu olduğunu kabullenin.

İşte siz herkesi kendiniz gibi dar görüşlü gördüğünüz için öyle düşünüyorsunuz. Arkadaşım biz bazı şeyleri aştık, siz daha emekleme aşamasındasınız. Galatasaray oynayıpta bir oyuncu 4 değil 14 gol atsaydı nolacaktıki, kim önemseyecekti, nasıl olsa mahalle takımı değil mi? Yani tamam Semih 4 gol atmış, golleri de güzel ona lafım yok ama "tarhie geçti" felan diye abartı kelimeler çok komik geliyor. Ufak takımlardaki sonuçlara bakarsan hiç şampiyonlar liginde oynama o zaman gelene 5 gidene 15 at..

Yeni formayı sevdim :D

Kanalları gezerken dikkatimi çekti, ben Barcelona maç yapıyor sandım, bu kadar kopya da olmaz!

dejscr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşım avrupa kupası maçları baz alınarak yapılıyor. bu bir avrupa kupası maçımı? evet. adam bu maçda 4 gol attımı? evet o zaman tarihe geçmiştir. bitti gitti.

trömsö de (eminim yazamadım )bi avrupa maçıydı ve adamların gerçek işi balıkçılıktı buda tarihe geçti küçümsemenin son perdesiydi biz küçümsemedik avrupada en fazla gol atan oycu bizde oldu

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
birbirinden gusel 4 gol attı helal olsun insallah devamı gelir ..

shiftdelete35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Bir Galatasaraylı Olarak Söylüyorum Semih Ve Arda Bizi yarı Finale Taşıyan futbolcular Bu ikisi ile gurur duyuyorum

HanifTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir galatasaraylı olarak Semihe sevgilerimi sunuyorum Helal olsun Semih gibi fulbolcu kolay yetişmez