zannetmiyorum ama eğer böyle bir şeye kalkışırlar ise çok zaman alır bunu zaman gösterecek, ilk önce kanal izlenme oranı nedir yoğun talep görülüyor ise HD yayınıda yapar, benim eniştemde orda çalışıyor şuan ondan böyle bir şey duymadım şuana kadarKanal hakkında gelen bilgilere göre test yayını bitip normal yayına başladıklarında HD yayın yapacaklarmış... Tüm ekipmanlar kameralar son teknoloji ürünlermiş...
Zaten Semerkand grubunun dergicilikte olsun radyo yayınlarında olsun her zaman kaliteyi en üst düzeyde tuttuğunu bilenler bilirler...
amın amın.. ınsaallah hayırlara vesıle olurşanlıurfa menzile bağlı bu cemaat seyda hz retlerinin talabeleri.allah muvaffak etsin
şanlıurfa menzile bağlı bu cemaat seyda hz retlerinin talabeleri.allah muvaffak etsin
bu bilgiye nerden ulaştınız ? kaynak varmı ?Geçtiğimiz hafta Semerkand TV (TV 15) adında yepyeni bir televizyon kanalının yayına başlayacağı söylenmişti.
Semerkand Yayın Grubu’na ait olan Semerkand TV, uydudan yayın hayatına 'Merhaba' dedi.
VİDEO Dailymotion - SEMERKAND TV YAYINA HAYATINA BAŞLADI - Film ve TV Kanalı
Resmi açılış 29 mayıs 2010 olacak kanal test yayına çıkılmıştır.
Her iki senede bir kanal çıkarmayı hedefleyen semerkand grubu tüm altyapısını HD olarak hazırlamıştır.
Semerkand TV, Semerkand Haber, Semerkand Çocuk, Semrekand Avrupa, Semerkand Avrupa 2 olacak şekilde bir çok kanal açacaktır.
İşte Semerkand TV'nin uydu frekansları:
TÜRKSAT 3 A
FREKANS: 12729
SYMBOL DATE: 30000
FEC 5/6
VERTİCAL (dikey)
Hayırlı Olsun bir çok insan kanalın açılması bekliyordu
Stv benzerı bır muslım kanalı olcak sanırım ıcerıgı