Selena Gomez ve Fetihleri

SymßoL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yazıma başlamadan önce belirteyim ben Anti-Selena'cı değilim.Hatta onu takipde ediyorum.Bu yazı anti amaçlı yazılmış bir yazı değildir.Sadece benim gözlemlerim bu.Justin hayranıda değilim.Hatta Justinden hiç haz almam.Bilginize...
Selena Gomez ve Fetihleri

Selena ve Taylor Lautner

Taylor Lautner ve Selena Gomez.Bu Selena Gomez'in en büyük kurbanlarından biriydi.Çünkü Alacakaranlık serisi kitapları yok satıyordu, filme resmen bir akın vardı. Tabii en büyük gözdeler Robbert, Kris ve Taylor'dı.Rob zaten Kris'le birlikteydi.Geriye kim kaldı zavalla Taylor Lautner...
Alacakaranlık çıkış: 2008
Taylor ve Selena birlikteler: 2008

Nick Jonas ve Selena Gomez

Jonas Brothers bomba gibi...Tüm ödülleri silip süpürüyorlar resmen.En iyi grup seçildi veBillboard listelerinde 5. oldu.Selena bu kezde pençesini Nick'e attı.Nick o sıralar Miley ile çıkıyordu.Ama bu Selena için sorun değildi.Miley'nin en yakın arkadaşı olmasına rağmen.Selena onun ününden faydalanmak için sorulara cevap vermiyor polemik yaratıyordu.Çok geçmeden bu olay açıklağa kavuştu sadece arkadaş olduklarını söylediler.Nick ucuz yırtmıştı.

Miley Cyrus ve Selena Gomez

Selena ve Miley, ikiside Disney yıldızı.Selena Miley kadar popüler ve ünlü olmasada ...Miley, Hannah Montana dizisiyle genç, çocuk bütün kalpleri feth etmişti.O sıralar Nick Jonas'la çıkıyordu.Miley Selena'yı o kadar çok seviyordu ki kendi dizisinde bile oynattı.Ama Selena'nın amacaı farklıydı. Hem gündemde kalmak hem Miley sayesinde Nick'e yaklaşmak.Miley nereye Selena oraya...Ve Selena 2 amacınada ulaştı. Miley Nick'ten ayrıldı, Selena yine gündemdeydi.

Selena Gomez ve Taylor Swift

Taylor Swift'i hekes tanır.O dünya çapında en iyi sanatçı. En iyi country sanatçısı, en iyi çıkış yapan albüm ve bunun gibi birsürü ödülü var.Nedense Selena, Taylor'la hep Taylor'ın yeni albümü çıkacak zamanda ya da yeni klip zamanında görülüyorlar.İlginç.Bunu sizin yorumunuza bırakıyorum.

Justin Bieber Selena Gomez

Justin birden çıkış yaptı ve birden en tanılır ünlülerin arasına girdi.Onun barıları sayılmakla bitmez.Selena bu sefer gözü Justin'e dikti.'' Justin'le sadece arkadaşız o benim kardeşim'' gibi sözler söyleyerek basını hep oyaladı.Onların bu durumunu tatil fotoğrafları açık verdi.Ve sonra birgün el ele kameraların önüne çıktılar.Justin Selena'nın son fethi ve hala birlikteler.

Kısaca olayları ele almak gerekirse Selena gündemdeki kişilerle gündemde kalmaya çalışıyor.Bunların hiçbiri tesedüf değil, şans değil.

Sorulması ihtimal soru:

1. Selena zaten ünlü neden böyle bir şey yapsın ki ?
    - Peki Selena; Justin, Taylor, Miley kadar ünlü mü ?! Selena'nın her yaptığı Justin ya da Miley kadar olay olmuyor.Olsaydı zaten böyle bir şey yapmazdı.
Yazı bana aittir.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
selena gomez ve frikikleri diye okudum o kadar kötü durumda gözlerim uyumam lazım sabahtan dershane çarpıyor adamı :mrgreen:

Reaksiyon puanı
10,315
bir soru da benden:
böyle bir haber bizim hayatımıza nasıl bir artı değer kattı?!

ve bu haberi okumaya değer bulanlara bir soru daha:
bugün akşama öleceğinizi bilseydiniz meşgul olacağınız eylem ne olurdu?

merak işte, bilmek istedim sadece,
yorumsuz olarak!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu doğru değilk çünk siz her fotoyu almıyosunuz taylor ve miley den daha iyi meselea selena bişey yaptığında 100.000 kişi gelirse miley e o kadar gelmiyor çünkü o oka dar gündemde değil ben miley in ondan yayarlandığını biliyorum ve sen baya bi yalancı çıktın taylorla çıktı ve aşıktı göze baksana ne kadar aşık nick lede gerçekten çık tı onada aşık olmuştu justin çok ayrı o bir aşk işte o gibi aşkı başka hiçbir yerde görmedim iii kide anti selena cı değilmişsin buda bi yalandı demi​:mad: