Kullanıcılara saygılı ve meraklı forumlar diliyorum.Hazır Konu Açmışken Bir Kaç Sorum Olacaktı Forum Kirliliği Yapmadan Burda Sorayım Aradan Çıksın.Benim Hikayem Aslında Askerden Sonra Belli Olacak.Şuan Bilgisayar Teknikerliği Yapıyorum.Diplomam Web Programlama Üzerine Ben Diplomamı Çöpe Atmak İstemiyorum Elimde Güzel Bir Meslek Var En İyi Şekilde Değerlendirmek İstiyorum.Teknolojinin Neresine Yöneleyim Diye Bir Sualim Olacaktı ? Aslında Bu Bana Kalmış Birşey Ama İnsanlar Yardımlaşacak Doğru Sonuca Varabilirler Diye Düşünerekten Soruyorum Bu Soruyu.1.Açık Kaynak Kodlu Yazılım.Linux,Pardus vb.2.Microsoftun Sunduğu Yazılım(Kapalı Kaynak Kodlu (Yada Ucu Açık Ama Tüm Kodlar Hazır mı ? ))Hangisinin Nerelerde Bir İş İmkanı Yada Bu Soru Saçma Oldu. Neden Açık Kaynak Kodlu Bir Yazılımcı Olmalıyım ?Neden Kapalı Kaynak Kodlu Bir Yazılımcı Olmalıyım ?Açıktan Kastım kendin kod üretme lüksüne sahipsin.Kapalıdan kastım Hazır Kodları Nerden Kullanacağını Bilirsen Devasa İşler Yapabilirsin.Uzun Lafın Kısası Bu İş Piyasasına Girmem İçin Benim Üretkenliğimemi Bağlı Hangisini Seçeceğim.?Çok Saçma Birşey Oldu Sanırım Ne Sormak İstediğimi Bende Telafuz Edemedim Herhalde.İnş Anlayan Birileri Vardır