Selamlar Olsun SDN Kullanıcılarına

BaBaLaZz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanıcılara saygılı ve meraklı forumlar diliyorum.Hazır Konu Açmışken Bir Kaç Sorum Olacaktı Forum Kirliliği Yapmadan Burda Sorayım Aradan Çıksın.Benim Hikayem Aslında Askerden Sonra Belli Olacak.Şuan Bilgisayar Teknikerliği Yapıyorum.Diplomam Web Programlama Üzerine Ben Diplomamı Çöpe Atmak İstemiyorum Elimde Güzel Bir Meslek Var En İyi Şekilde Değerlendirmek İstiyorum.Teknolojinin Neresine Yöneleyim Diye Bir Sualim Olacaktı ? Aslında Bu Bana Kalmış Birşey Ama İnsanlar Yardımlaşacak Doğru Sonuca Varabilirler Diye Düşünerekten Soruyorum Bu Soruyu.1.Açık Kaynak Kodlu Yazılım.Linux,Pardus vb.2.Microsoftun Sunduğu Yazılım(Kapalı Kaynak Kodlu (Yada Ucu Açık Ama Tüm Kodlar Hazır mı ? ))Hangisinin Nerelerde Bir İş İmkanı Yada Bu Soru Saçma Oldu. Neden Açık Kaynak Kodlu Bir Yazılımcı Olmalıyım ?Neden Kapalı Kaynak Kodlu Bir Yazılımcı Olmalıyım ?Açıktan Kastım kendin kod üretme lüksüne sahipsin.Kapalıdan kastım Hazır Kodları Nerden Kullanacağını Bilirsen Devasa İşler Yapabilirsin.Uzun Lafın Kısası Bu İş Piyasasına Girmem İçin Benim Üretkenliğimemi Bağlı Hangisini Seçeceğim.?Çok Saçma Birşey Oldu Sanırım Ne Sormak İstediğimi Bende Telafuz Edemedim Herhalde.İnş Anlayan Birileri Vardır :)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hoş geldin. Umarım derdinden anlayan birisi çıkar :)

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Hoşgeldin :) Başım döndü bu nasıl bi giriş :)

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
baba free takıl hayatını yaşa ;) demek isterdim ama çalışmayana ekmek yokkkk...

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hoşgeldin. Cevabı bulursan bize de haber ver :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Aleyküm Selam.

Açık kaynak yazılımcı olman kamu yararına olur. Kapalı kaynak yazılımcı olman ise kendi iyiliğine olur. Açık kaynak yazılımlar geliştirecek olursan "Bu benimdi, neden çaldınız?" demeye hakkın olmaz. Çünkü artık devlet malı gibi bir şeydir. Ayrıca Pardus bir işletim sistemi değil, Linux dağıtımıdır.

Not: GPL lisansı dikkatini çekecektir.

BaBaLaZz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlar İçin Sağolun devamını bekliyorum . :)