Selam beyler ve bayanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Aranıza katılalı yani foruma üye olalı bir ay oldu sanırsam yada olucak,aslında ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama kayıt olmak bu zamana kısmetmiş,pc'yi açtığımda tarayıcımı açtığım an bu siteye girerim neler yeni çıkmış yada yenilenmiş vb. şeylere bakarım sonra eğer zamanım olursa foruma göz atarım ne var ne yok diye işte gayet seviyeli ve güzel bir forum insanlarıda öyle:)

Herkese iyi günler

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hoşgeldin ??

gelirken ne getirdin :) :D

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Basketbolcu adı gibi, güzel seçim bir nickle gelmişsin..

Hoşgeldin..

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
hoşgeldin de bana birileri nasıl konu açacağım hakkında bilgi vermiyor... bende yeniydim ama 1 aydır aranıza geldim diyemedim kimsede hoşgeldin diyemedi acil yardım. hatta bu konu hakkında konu nasıl açılır başlıklı bir yazı olsa iyi olur. hep yorum yazıyom bıktım benimde paylaşacaklarım var...

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hoşgeldin de bana birileri nasıl konu açacağım hakkında bilgi vermiyor... bende yeniydim ama 1 aydır aranıza geldim diyemedim kimsede hoşgeldin diyemedi acil yardım. hatta bu konu hakkında konu nasıl açılır başlıklı bir yazı olsa iyi olur. hep yorum yazıyom bıktım benimde paylaşacaklarım var...

forum anasayfada kategoriler var.açacağın konuya uygun kategoriye giriyorsun, konuların sol üst köşesinde "yeni konu" linki var.ona tıklıyorsun.Konu başlığını ilgili alana girdikten sonra alttaki mesaj paneline de istediğini yazıyorsun.sonra önizleme yapıp servise hazırsa "konuyu aç" butonuna tıklıyorsun.afiyet olsun.

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hoş geldiniz memleketin bunca sorunları varken yeni konular bitmez

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Hoşgeldin bakalım :)

KAlıcı olman dileğiyle :)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
H.b millet,bildiğim şeyleri paylaşmaya ve teknolojiyi takip etmeye geldim:D,vala çoktandır sitedeyim olduğu sürecede olucam:D,basketçi adı zaten T-Mac 1 bende basketçiyim o bakımdan nick'im