Sektörel programlar

İhtiyacınız olan kurumsal yazılım

• Kullanılan toplam oy
    35

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar.

Bu aralar kendime proje arıyorum. Kullanımı tamamen ücretsiz olacak ve sizin istekleriniz doğrultusunda yapılacak bir program için oy vermenizi istiyorum. Sizde hangi programı yazmalıyım.

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Depo stok yönetimi dedim çünkü daha fazla giriş cıkışlar olacagı için daha saglam bir program yapmak zorunda kalacaksın diye düşündüğüm için.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Depo stok yönetimi

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bari bir hayır işleyeceksin.S.A.P benzeri bir yazılım olabilir .yani o şıkların hepsinin toplamı.

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bari bir hayır işleyeceksin.S.A.P benzeri bir yazılım olabilir .yani o şıkların hepsinin toplamı.

Zaten içlerinden biri bittiğinde şıklar azalarak devam edecek kısmetse hepsi bittiğinde birbirlerine entegre ederek erp yada yakın bi sistem çıkarmayı hedefliyorum.

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
şıkların içine hepsi seçeneği eklesen güzel olur muş :)
bir dönem çalıştığım şirket adı geçen programların hepsini kullanıyor. ençok işlerine yarayan stok programı.

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yahu arkadaşlar size bir tiyo vereyim
Geleneksel yazilimlerin artik sonuna geliyoruz gibi gözüküyor tamamen son bulmasada bir program bunun sonunu getirecek gibi. Bu sihirli program FileMaker inanın buna binlerce dolarlara aldığınız SQL SAP gibi database ihtiyacınız yok ayrıca bu databasein üzerine uğraşıpta delphi VB veya başka bir dille üzerine geçirmeye gerek duymuyor. FileMaker hem databesi kendisi içeriyor ayrica program tasarımınıda içeriyor ve en karmaşık dosya bağlantilari hyper linkler ilişkisel databesleri bağlamak çok basit şekilde yapip ciddi bir stok veya başkabirşeyi yazmak abartisibir kaç saatte yapılabilir.
Client/Server veya Client site olarak çalışabiliyor.

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yahu arkadaşlar size bir tiyo vereyim
Geleneksel yazilimlerin artik sonuna geliyoruz gibi gözüküyor tamamen son bulmasada bir program bunun sonunu getirecek gibi. Bu sihirli program FileMaker inanın buna binlerce dolarlara aldığınız SQL SAP gibi database ihtiyacınız yok ayrıca bu databasein üzerine uğraşıpta delphi VB veya başka bir dille üzerine geçirmeye gerek duymuyor. FileMaker hem databesi kendisi içeriyor ayrica program tasarımınıda içeriyor ve en karmaşık dosya bağlantilari hyper linkler ilişkisel databesleri bağlamak çok basit şekilde yapip ciddi bir stok veya başkabirşeyi yazmak abartisibir kaç saatte yapılabilir.
Client/Server veya Client site olarak çalışabiliyor.

Dostum verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim. Sen yazmasan cidden filemaker programını farkedemezdim. Hep öylesine bakar geçerdim. Tanıtımlarda anlatılan özellikler dikkat çekmeninde ötesinde kullanma fırsatım olursa kesin deneyeceğim. Araştırma yaptığımda fiyatının 299$ olduğunu öğrendim. Ayrıca doğru düzgün bir kaynakta bulamadım. Firmalar genelde kesin nokta atışı isterler. Yani filemaker ya da access te kendileri yazmak yerine hazır yazılmış bir program kullanmak ayrıca zaman kazanımıdır. Zaten bunu yapabilecek bilgi deneyim ve zaman maalesef kimsede yok.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hepsi dahil bir program yapsanda kullansak :)

bu tür programlardan çok var ama ya kullanışlı değiller ya da ücretliler..

inşallah umduğum gibi bir şey çıkarda ortaya işimizi görür geçenlere böyle bir şey lazımdı bana ama doğru düzgün bulamadım..

hazır olunca burda paylaşmanı bekliyoruz..

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
190 kişi okumuş ben dahil 9 kişi yazı yazmış ve 10 kişi oy kullanmış. Sanırım bu tür projeler beklenen ilgiyi göremiyor. Ya yapmamak ya da yapılsada paylaşmamak lazım demekki.

Herkese iyi çalışmalar.

tolta55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birinden başla devamı gelir diye düşünüyorum kolay gelsin sana

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sayın Arkadaşım umutsuzluğa kapılma okuyup geçenlerin çoğu zaten bu programları kullanıyorlar fakat artık alışmışlar aynı programa bu böyle gider diyorlardır belki.

Bence yazacağın program birbirine entegre bir paket halinde kurulum halinde seçmeli(Office paketi gibi)olmalı.Tamamen grafik arayüzlü olmalı.Her yerden yardım çağrısı yapabilmeli.Tek düzelikle alakası olmayan tamamen kişiselleştirelebilir,excelden dosya çağırabilen,ağ yapısı bulunan,içerisinde ufak bir ağ mesajlaşma yazılımı bulunabilen,kayıtları belli tarihlerde belirtilen yere yedekleyen,en başında nasıl kullanılabileceğini ufak bir turla anlatan yazıcı desteği tam ve son olarak pdf ve powerpoint olarak çıktı alınabilen...
Bir program yazmalısın.

Sana yazılım hayatında başarılar derlemeler sırasında bunları hatırlaman dileğiyle.:)

umutalyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sektörel programlar
Eğer ticari bir bilgi saklayacaksınız üzerinde orginal bir yazılım alın.
bu konuda seçim yapabilmeniz için aşağıdaki linki tavsiye ederim.
Karar vermenize yardımcı olur.
İçerisinde istediğiniz sektörü seçip program indirebileceğiniz bölümler mevcut.
Programı kullanan kullanıcı yorumlarına göre seçim yapabilirsiniz.
Mağazacılık ProgramlarıMarket Programları Muhasebe Programları Otel Programları Otomotiv Programları Restoran Programları Tekstil Programları
www.kurumsalprogram.com

mesuttt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lila Muhasebe-Web Tabanlı Muhasebe Programı

Lila Muhasebe Programı, Kobiler (Küçük ve Orta ölçekli ticari firmalar) için tasarlanmış, kapsamlı kolay kullanımlı muhasebe yazılımıdır. Tüm modüller entegredir.Yeniliğe ve gelişmeye uygun altyapısı ile İhtiyaçlarınıza, ekonomik şekilde cevap verir. Web Tabanlı Lila Muhasebe programını istediğiniz herhangi bir noktadan bağlanıp kullanabilirsiniz.

Genel Özellikleri

—Web teknolojisi kullanılmış (Java, .net, ajax vs)

—veri tabanı MS-SQL

—tasarım ve kullanım profesyoneller tarafından yapıldı.

—özel uyarlamalar yapılabilir.

—e-ticaret ile entegre çalışabiliyor.

—Uzaktan erişim-Web tabanlı.

—kullanım kolaylığı (basit ekranlar, çoklu ve bağımsız ekran açabilme)

Modüller

Cari Takibi
Alış – Satış Fatura İşlemleri
Stok İşlemleri
Kasa İşlemler
Banka İşlemleri
Çek-Senet İşlemleri
Barkod /Seri No Takibi
Zengin Raporlar (liste, Yazıcı, Excel)
Sipariş İşlemleri
Teklif Takibi
Gelir –gider işlemleri