Seksenler 9.Bölüm Fragman | 20 Mart Salı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwateR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Fehmi Ahmet'e bir iş bulmuştur ancak Ahmet'in bu işi yapabilmesi için daktilo bilmesi gerekmektedir. Bunu duyan Rukiye, Ahmet'e daktilo kursuna gitmesi için ısrar eder. Rukiye peşine Nazlı'yı da takarak Ahmet'i zorla daktilo kursuna gönderir. Ahmet daktilo kursuna başlarda istemeden gitse de, daha sonra Gülden'in ettiği bir laf yüzünden hırs yapar...

Öte yandan Çağatay ve Şahin "kese kağıdı" işine girer. İkili kese kağıdı yapıp, mahalleye kurulan pazarda satacaklardır. Çağatay para kazanmayı amaçlarken, Şahin'in ise tek derdi pastacı Sami'nin gözüne girmektir...

Mahalleye kurulan pazarda tavukların baş aşağıya tutulduğunu gören Seçil ise deliye döner. Tavukları kurtarmak için satın alıp Çağatay'a emanet edince evde müthiş bir gerilim başlar.. Çünkü etrafı batıran bu tavuklar Rukiye'den saklanmalıdır. Şahin ve Çağatay'ın tavuklarla maceraları renkli görüntülere sahne olurken, günün sonunda Seçil'i acı bir sürpriz beklemektedir.

[video=youtube;HfEvsQwz-m0]http://www.youtube.com/watch?v=HfEvsQwz-m0[/video]

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hoş dizi yaa sıcak ve samimi...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Gerçekten süper bir dizi. Özellikle aile ile izleyebileceğim tek dizi. İçinde ne öpüşme sahnesi var ne de benze rşeyler.

Dizide de Almancı benim favorim. Bitiyorum ona :D

Nası be anamadım. Musluk var su yok, madem su yok o saman neden musluk far Pöffffffff :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
[video=youtube;QVnAeBFESzg]http://www.youtube.com/watch?v=QVnAeBFESzg[/video]

Almancının 3-4 bölümdeki maceraları :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Evet Almancı güzelde bende pastaneci Samiyde seviyorum...

Sami abii ne yapıyon bee yaa??.
Aynı bee yaa
Ahmet sen napıyon bee ya?
Aynı bee yaa..:D:D

Bu replik çok güzel yaa..:D