WitaLOL
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Şekilli Şukullu Bir Gamer Logosu Yapmak İstiyorum Hangi Siteyi Önerirsiniz
nasıl bi şey istiyonŞekilli Şukullu Bir Gamer Logosu Yapmak İstiyorum Hangi Siteyi Önerirsiniz
+he bide dediğim programları indiriken para verme crackları var internetteŞekilli Şukullu Bir Gamer Logosu Yapmak İstiyorum Hangi Siteyi Önerirsiniz
Nereden Yaptın Solermisin
crack yasak burda+he bide dediğim programları indiriken para verme crackları var internette
sitelerde olanların çözünürlükleri düşük oluyor ve çoğu kişi kullandığı için hep gördüğümüz şeyler oluyor kendin yap bence benim üstte yaptığımı yapmak 8 9 dk mı aldı.Teşekkürler ama daha basit olsun diye site tercih etmiştim
Demiştimki daha basit olsun diye siteyi tercih atmiştim ama teşekkürler+he bide dediğim programları indiriken para verme crackları var internette
bu 8-9 dakika mı alır en fazla 3 dakikabi site önermemize gerek yok kanki ps cs 6 yada ps cc 2019 indir kendin yap youtube da videoları var ben böyle yaptım geçen:Ekli dosyayı görüntüle 97483
ben ilk kez yaptığım için ama zor yinede 10 tane katman açıyosun.bu 8-9 dakika mı alır en fazla 3 dakika
bu 10 katman olmaz en fazla 4ben ilk kez yaptığım için ama zor yinede 10 tane katman açıyosun.
Ama beleşmiŞu site istediğin hızda yapmana yardımcı olur hazır şablonlarla ama bence özgün olup kendin daha güzel şeyler tasarlayabilirsin.
ilk yaptığım şeyn olduğu için zordu ama 4 katmanın üstüydübu 10 katman olmaz en fazla 4
mesaj sayına göreBirşey sorucam bu üyecik doçent filan ne oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama beleşmi
canva kullanıyordum bir aralar ama çok basitŞekilli Şukullu Bir Gamer Logosu Yapmak İstiyorum Hangi Siteyi Önerirsiniz
ücretsizBirşey sorucam bu üyecik doçent filan ne oluyor
Ama beleşmi
Biliyorum ama ne oluyor beleş oldugunu biliyorum ama nası degiştiriyoücretsiz
Biliyorum ama ne oluyor beleş oldugunu biliyorum ama nası degiştiriyoücretsiz
oraya kendi nickini yazıyorsun işte şablonun üstüneAma ben telefonda yap8yorum hem pc sim yok daha bende bir pc var o taa 2005 ten beri var nerdeyse ama ben 2005 ten beri oldugunu düşüyorum hen daha şarjı yok eskiden teyzemindi başka pc lerim oldu ama hepsi bozuldu hepsi emektardı yeni bozuldu
Biliyorum ama ne oluyor beleş oldugunu biliyorum ama nası degiştiriyo
Biliyorum ama ne oluyor beleş oldugunu biliyorum ama nası degiştiriyo
Bide o sitenin link ini bir dahaatarmısınoraya kendi nickini yazıyorsun işte şablonun üstüne
Teşekkürler