Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Yalova ??Bakar mısınız?
Hahahaha Giresun'a sevgiler ??Biz ahe diye seslenmeyiz ki ne alaka![]()
Benimde Yalovayla hiç alakam yok ama Bakar mısınız? diyorum.Biz ahe diye seslenmeyiz ki ne alaka![]()
bunu kim yaptıysa Giresun' da mevsimlik işçileri gözlemledi herhaldeBenimde Yalovayla hiç alakam yok ama Bakar mısınız? diyorum.![]()
Kesin vardır o zaman herkes Kullanmaz çünkü ???Benimde Yalovayla hiç alakam yok ama Bakar mısınız? diyorum.![]()
Diğer hitap şekilleri bana uzak.Kesin vardır o zaman herkes Kullanmaz çünkü ???
Nasıl yani "nörüyon gı" "bah ele" nasıl demezsin ??Diğer hitap şekilleri bana uzak.![]()
İsmiyle hitap ederim genellikle. Bakar mısın/ız? Başkan varsa Başkanım.Nasıl yani "nörüyon gı" "bah ele" nasıl demezsin ??
Nasıl yani varsa ?? Kırıkkalelisin işte ???İsmiyle hitap ederim genellikle. Bakar mısın/ız? Başkan varsa Başkanım.![]()
Yanımda kamu oda veya dernekten başkan oldumu ne diyeceğim?Nasıl yani varsa ?? Kırıkkalelisin işte ???
Yanımda kamu oda veya dernekten başkan oldumu ne diyeceğim?Ben kafkas halklarındanım kırıkkaleli hayatta olmam.
![]()
He gerçekten başkan varsa yani hahaha ?? çok iyi ??Yanımda kamu oda veya dernekten başkan oldumu ne diyeceğim?Ben kafkas halklarındanım kırıkkaleli hayatta olmam.
![]()
ne diyem mahmutmu diyem?He gerçekten başkan varsa yani hahaha ?? çok iyi ??
Hayır needip goyyon de ????ne diyem mahmutmu diyem?![]()
![]()
Yerlisi ne diyor peki ??bunu kim yaptıysa Giresun' da mevsimlik işçileri gözlemledi herhalde![]()
oo yaş durumuna göre değişir, birader, dayı, kocaman, aba, aga Allah ne verdiyseHayır needip goyyon de ????
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yerlisi ne diyor peki ??
Kocaman ???oo yaş durumuna göre değişir, birader, dayı, kocaman, aba, aga Allah ne verdiyse![]()
Çok yaşlı dedelere derizKocaman ???
Ya çok iyi ben kullanmayı düşünüyorum ??Çok yaşlı dedelere derizAslınca gocaman da öyle yazdım
aile içi yaşlı kadınlara KeyfanıYa çok iyi ben kullanmayı düşünüyorum ??
Anlamı ne ?aile içi yaşlı kadınlara Keyfanı![]()
bir anlamı yok yaşlı kadın ata işteAnlamı ne ?
Keyfanı ve gocamanlara saygılar ??bir anlamı yok yaşlı kadın ata işte![]()