Şehirler Arası Yolculuklar

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Aslına bakılırsa pek bir severim şehirler arası otobüs yolculuğunu ama neden bilmem hep vukuatlarım vardır yolculuklarda. ;(

Eğer gündüz yolculuğu ise yanımdaki kişilerle muhabbetten nefret ederim. >X< Konuşmamaya çalışırım hoş elimde mutlaka bir kitabım olur.
Ama yok gece yolculuğu ise uyumaya çalışırım. Zzz

Neden gereksiz bir samimiyet kurmak isteriz yanımızdaki kişilerle?

-Öğrenci misin? Evli misin, bekar mısın?
-Nerelisin?... uzar gider. :D

Var mı başınızdan geçen vukuatlı yolculuklar ???

FenerLee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şehirler arası yolculuğu genelde bende severim ama vukuatlar benimde vardır eelbet otobusun arka kısımlarına doğru koridor tarafındayım bir bayan ağımın üstüne kusmuştu zaten koridoruda hep pisletti o kokuyu dinede kadar zor çektim :(

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
FenerLee, iğrenç bir durum birde sürekli gaz çıkaranlar vardır yaaa +( Yol bitmiyor öyle durumlarda. En iyisi uçak yolculuğu aslına. (A)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet var. üniverste sınavları için balıkesire giderken otobüs muavini bana aşık olmuştu hahahaha :D paso çay kahve içirdi o gün habire kek mek bişiler getirdi inerkende telefon no.sunu verdi..

benmi ne yaptım? tabiki ARAMADIM ahahahah :D

fenelee sendekide şans :*

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Terminalde uyuya kalmıştım gece saat bir gibi :P 3 dakikayla kaçırdım otobüsü. Normal zamanda vaktinde kalkmaz o gün vaktinde kalkacağı tuttu.
Ama Allah'tan zar zor otobüs bulabildimde sabaha yetiştim.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yolculuk Ettiğim Otobüsün Kliması bozulmuştu. Kaptan Sıcak Diye Tavan da ki Kapakları Açtırdı. İçerisi Öyle bir Esiyor Ki Anlatamam :) Tabi Kulaklarda ki Uğultudan da bahsetmiyorum. Bir de Tavsiye Kulaklık herşeyin Çözümüdür :)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
eskiden kırşehire gitmiştik annemle ve bi akrabamızla. otobüste uyumak için verilen yastıklardan vardı. bende gece uyumuşum biraz sabah annem vardık die kaldırdı. bende uyku sersemliğiyle otobüsün yastığını alıp inmişim :D sonra annem gördü koltuğumun altına sıkıştırmış olduğum yastığı ve gidip otobüse teslim etti :D

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
vukuatlı bir kere oldu, üzerinden yıllar geçti ama yanımda oturan herif jelibonlarıma tacizde bulunmuştu, e tabi ortalık fena karışmıştı.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
En son 1 ay önce İzmir yolculuğu yaptım. Terminalde bekliyorum bir bayan geldi yanıma başladı muhabbet, Emel kaçışın yok bu sefer dedim. >X< Emekli öğretmenmiş. Çokta tatlı bir bayandı.

Kalkarken bana seni öpebilir miyim çok sevdim seni dedi. Bir an neye uğradığımı şaşırdım :^) ama peki dedim. Sarıldı senin gibi çoçuklarım var dedi. İyi niyetine verdim ama annem duysa bir daha yolculuk falan yok der. :D Neden beni bulur böyle şeyler ben kaçtıkça anlamam. :D

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bi izmir yolculuğu yaparken, Eskişehir civarlarında yolculardan biri sara nöbeti geçirmişti, çok kötü bi durum ve çok kötü olmuştum, ilk defa görmüştüm bu olayı :(

Bi keresinde de İzmir den dönerken, muavin bizim oturduğumuz yere yakında oturuyormuş, bi muhabbet bi muhabbet anlatamam, kahveler, kolalar, kekler, millet horul horul uyuyo gece, biz tıkınıyoz :D

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende bi ara çok sık otobüs yolculuğu yaptığım için bu çok konuşan teyzelere sıkça rastalıyodum. hatta bi gün teyze bana hayatını, çektiklerini anlatmıştı oğullarını kötülemiş şikayet etmişti. kocası ölmüş. teyzede başkasıyla evlenmiş oda çok gaddar çıkmışta fln filan bilmem ne :D teyzeler çok konuşuyo ya :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Bende Marmaris-İstanbul arası sürekli yolculuk yapıyorum.14 saatlik bir yol.Bitmek tükenmek bilmeyen bir yol hemde.Yanıma oturan hiçkimseyle muhabbet etmem.Bir an önce uykuma dalmaya çalışırım.(Genelde gece yolculuklarını seçiyorum)Benımle muhabbet kuran insanlarada hiç hoş bakmam.Sorduğu sorulara kısa net ve öz cevaplar veririm.Bana sordugu sorulara karsılık ben ona hiçbirşey sormam ki onunla muhabbet etmek istemediğimi anlasın diye :D

Son 2 yıldır 50 den fazla otobüs yolculuğu yapmışımdır ama yanıma hiç kız oturmadı(Otobüs şirketlerinin kuralları gereği erkek ve bayan yan yana oturtulmuyo) Genelde ya önüme çok güzel kızlar otururdu ya da arkama. :( Hiç bakışamazdık.Bende vurur kafayı uyurdum.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Öğrenciyken, Arkadaşlarla Ankara'dan- Ispartaya dönüyorduk. Ucuz olsun diye MERMERLER evet MERMERLER diye bir firmadan almışlar. :D oturduğum koltuk kırıktı! ve onca saat öyle geldim. Söylenerek. >X< Fena mı ilerde anlatırsınız demişti bir arkadaşım.
Şimdi aklıma geldi. :D Öğrencilik süper bir şey yaa özledimmm o günleri hemde çok. %( (A)

oBsCuR HoMmE, kızlar oturmaz tabi ki. :D sen çok beklersin. :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
MERMERLER ne ya :D :D

Ben genelde Kamil Koç'la giderim.Otobüsleride güzel servisleride.Güleryüz çok önemli.Metroya uyuzum.Sanki muavinleri zorla tutmuşlar gibi.Böyle bir muamele görmedim ben.Su istiyorum adam su getirmiyodu :S o gün bugündür metroya adımımı atmadım.

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bi gün avşa'dan dönerken, yanımda annem arkamda da bi anne bi kız offf başımın eti yendi sanki sinirimden patlıcaktım, konuşsalar neyse ikiside cak cak cak sakız çiğniyor ... ne nefret verici bir sestir o gecenin bi körü >X<
en sonunda dayanamadım döndüm arkamı 'biraz sessiz çiğnermisiniz şu sakızlarınızı rahatsız oluyoruz' dedim... tabiki dediler, ay ohh dedim ama nerdeeee :^) 5 dk.geçmedi yine başladılar o.O >X< :@

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
red-bird dedi ki:
bi gün avşa'dan dönerken, yanımda annem arkamda da bi anne bi kız offf başımın eti yendi sanki sinirimden patlıcaktım, konuşsalar neyse ikiside cak cak cak sakız çiğniyor ... ne nefret verici bir sestir o gecenin bi körü >X<
en sonunda dayanamadım döndüm arkamı 'biraz sessiz çiğnermisiniz şu sakızlarınızı rahatsız oluyoruz' dedim... tabiki dediler, ay ohh dedim ama nerdeeee :^) 5 dk.geçmedi yine başladılar o.O >X< :@

Geçenlerde aynısı başıma geldi, dedim Allahım Türk milletine barış mançoyu gönderdin, diş fırçalamayı, ehemniyet kemeri taktırtmayı öğretti, birini de yolla sakız nasıl çiğnenir öğretsin diye ama hala gelmedi.