Şehir Hayatı mı? Köy Hayatı mı?

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Büyük şehirlerde yaşayanlar köy hayatı istiyor,
köyde yaşayanlar kaçıp şehire gitmeye çalışıyor.

İnsanoğlu böyle bir mutluluk arayışı içinde işte...

Bana göre şehir hayatı bir eğlenceden ibaret ihtiyacınız olan her şey mevcuttur ama bazı ihtiyaçları karşılayamaz mesela köy hayatının kendine has özellikleri var orada huzuru sakinliği buluyorsunuz kendinizle başbaşa kalmayı, doğayla iç içe yaşamayı öğreniyorsunuz bundan güzel başka birşey düşünemiyorum.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Daha çok eski yıllardaki şehir hayatları güzel. 1990'lar misal. O zamanlar teknoloji daha gelişmemiş insanlığın ve saygının var olduğu güzel günleri özlüyoruz diyebiliriz.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Az kaldı... İçimden bir his diyor ki metropol yaşantısının doyumuna artık vardın, sıra köy hayatında. Ne bileyim belkide çok sıkıldım bu rutin yaşantıdan, farklı bir tad bekliyorda olabilirim. Köy hayatının yaşatabileceği huzur şehir hayatından daha cazip geliyor.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Vampirlerle dolu futuristik bilim kurgu orta dünyada yaşamak isterdim.
Camarilla'ya tam da bağlı olmayan ama Masquerade'ye bağlı güçlü bir Tremere olabilirdim.

Şuradaki sahnedeki gibi takım elbiseliyi Ventrue klanından Prince Lacroix sayarsak onlarla savaşırdım ama Anarchlara da yüz vermezdim.

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Daha çok eski yıllardaki şehir hayatları güzel. 1990'lar misal. O zamanlar teknoloji daha gelişmemiş insanlığın ve saygının var olduğu güzel günleri özlüyoruz diyebiliriz.
90 lar dedin yaramı deşdin :) teknoloji icat oldu mertlik bozuldu :)

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
nereye alışıyorsan orası senin için güzeldir.mesela çocukluğumda bana köy hayatı sıkıcı gelirdi.şehirde yaşardık.bazen tarla bahçe işleri olduğunda haftasonları ve yaz tatilinde köye giderdik.tv bile yoktu.ne zamanki imkanlar değişti bilgisayarım internetim oldu şimdi köy de yaşamayı seviyorum.şehirde araba ve insan gürültüsünden geceleri uyuyamaz oldum.şimd köyümüzde gelişti mahalle oldu

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
90ları özleyenler Yeşil deniz dizisini izleyebilir ...

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Rahata alışmışız bizi alıp köye koysalar hiç bir işin ucundan tutamayız sıkılırız mızmızlanırız biz şehirlilere köy insanının yanında bir iş göremez beceriksiz olarak kalırız o yüzden çoğumuzun hayali boşa maalesef ama sessiz sakin bir ilçede yaşamak isterim büyükşehirin pisliğinden gürültüsünden uzakta kedimle köpeğimle tavuğumla bahçemle yaşamak isterim belki bir gün...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
iki karış toprağa domatez,maydanoz,biber ek te kendine gel...
imhopet maydanozu sevmez dere otu'nu da sevmez...
sigara böreğinde dere otu konmaz mı? bizimkiler koymuyor gerçi sevmem ama eksik kalıyor.