SeedBox satın aldım lakin kullanamıyorum.

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
merhaba arkadaşlar seed.st seedbox aldım lakin yüklediğim torrent dosyası sisteme indirilmiyor bu konuda yeniyim yanlış bir şey mi yapıyorum anlamadım.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Nasıl torrenti kendin mi oluşturdun tracker listesi ekledin mi torrentine

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde üyelikli torrrent sitelerinden mi torrent ekledin seedbox una yoksa üyeliksizlerden mi?

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Nasıl torrenti kendin mi oluşturdun tracker listesi ekledin mi torrentine

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde üyelikli torrrent sitelerinden mi torrent ekledin seedbox una yoksa üyeliksizlerden mi?

torrenti kendim oluşturmadım zamunda'dan indirdiğim torrenti upload ettim lakin indirme başlamıyor daha sonra arenatr üzerindeki torrenti indirdim bu sefer indirme yapıyor lakin bittiğin seed yapmıyor ve indirme sırasın da seed etme oranı 112/kb aralığında deli oldum aldığıma pişman oldum nerdeyse.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Seed.st seedboxlarının performansları çok iyi değil, hangi paketi aldın bilmiyorum ama bu yüzden olabilir.

Zamunda Bulgar ve Turk iplere açıktı, sorun durum nedir bilmiyorum bu yüzden box a inmez.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
torrenti kendim oluşturmadım zamunda'dan indirdiğim torrenti upload ettim lakin indirme başlamıyor daha sonra arenatr üzerindeki torrenti indirdim bu sefer indirme yapıyor lakin bittiğin seed yapmıyor ve indirme sırasın da seed etme oranı 112/kb aralığında deli oldum aldığıma pişman oldum nerdeyse.
zamunda üyelikli o dosyayı seedbox a çekemessin ancak kat.ph gibi normal indirilen yerlerden çekersin seedbox una
Sen bilgisayardan girdiğinde üyeliğinle oturum açtığın için dosyalar iniyor yoksa direk herkez zamundadan dosya çekebilir .

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Siteye yeni yüklenmiş dosyaları indirip hemen seedbox'a upload edersen gönderme hızında yükselme olur.

Zamunda kat.ph gibi yerlerde boşuna seedbox kullanma.