Sedece ''özellikler'' seçeneği çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alev-9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alev-9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
''
yerel disk (c: ) Windows Downloaded Program Files'' klasöründe: 2 tane dosya var ve ben bu dosyalara; fare ile sağ tıkladığımda: sadece ''özellikler'' seçeneği çıkıyor ve bir türlü ben bu lanet 2 dosyayı silemiyorum....

Ayrıca: Disk temizleme programı ile; ''C diskini'' temizlettiriyorum, disk temilemede de; silenemeyen 2 dosya çıkıyor, disk temizleme işlemi bittikten sonra; silenemeyen 2 dosya, aynı klasörde: (downloaded program files klasörü) olduğu gibi duruyor.
Anlayacağınız ne yaptıysam silenemiyor.
Eklentide; resim ekledim.
Umarım sorunu çözmemde: yardımcı olabilirsiniz:thumbup:
Teşekkürler şimdiden...

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Shift Delete ye bas bakalım silincek mi.*

Ayrıca Bunlar Eklenti dosyalarına benziyor ön tanımlı browserinde eklentiler (plug ins) i devre dışı bırakırsan belki silmen için seçenek cıkabilir

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
" Downloaded Program Files " klasöründeki dosyların üzerine sağ tıkladığında sil ifadesi yer almaz. " Kaldır " ifadesi yer alması gerekir.

Ayrıca; bu tür dosyalar kaldırılmaz. Size zararı yok.

Ama yinede silmek istiyorsanız, kısayoldan klasörü silin sonradan aynı isimle tekrar oluşturun.

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Unlocker yazılımını deneyebilirsin ben kullanıyorum çalışıyor.Dosyayı silmeden önce,dosyanın bulunduğu klasöre sağ tıkla,menüden unlocker'ı seç ve kilidi aç dedikten sonra silme yapabilirsin.

Unlocker 1.8.8 Kaynak:www.inndir.com