Sedat Peker'in Günlükleri - Episode 8 Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Evet yarın sabah 07.30'da 8. bölümün geleceğini açıklamış yeni reis :)

Beklentileriniz nedir? Bu defa kimleri dile getirecek?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
1622321838984.png

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Elleriyle gözlerini körü körüne kapamış kişinin ellerini gözlerinden çekiyorsun, uzun süre görmediği için hala göremiyor işte.
İşin üzücü yanı aynı şeyi düşünüyor olmamıza rağmen farklı taraflarda düşünmemiz.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Diğer 7 videoda olduğu gibi gene 1 saat boş beleş yalan yanlış konuşup içine 1-2 cümle doğruluk payı olabilecek kelime sıkıştırıp bütün konuşması doğruymuş algısı yapıp geçecektir.

Veya afaki havada kalan sorular sorup kafa karıştırıp ülke gündemine 1 hafta daha boş beleş geçmesine katkı verecektir... Şu adamın 20 günde yaptığını bizim SIĞ muhalefet 20 yıldır yapamıyordu. ( Gündem belirleme ve gündem olma açısından yoksa yalan yanlış ALGI onlar hep var. )

Mesela en son Defne Hanım olayını anlattırmayın bana dedi halen anlatacak :(

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
8. Videoda geldi.

Gene 1 saat 15 dk konuşma ama adam akıllı ne bilgi var belge var her zaman ki gibi laf kalabalığı ile geçen koca bir video...
Havada kalan iddialar ve kim olduğu belirsiz isimler ve sorular .

Not: O kadar boş ki demek iddialar . Ne Sözcüde nede Cumhuriyette en ufak bir haber bile yok :) Veya CHP'li bir isim Tweet flanda atmadı. Yada bakan istifa hemen Erken seçime gidelim bile demediler...

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
8. Videoda geldi.

Gene 1 saat 15 dk konuşma ama adam akıllı ne bilgi var belge var her zaman ki gibi laf kalabalığı ile geçen koca bir video...
Havada kalan iddialar ve kim olduğu belirsiz isimler ve sorular .

Not: O kadar boş ki demek iddialar . Ne Sözcüde nede Cumhuriyette en ufak bir haber bile yok :) Veya CHP'li bir isim Tweet flanda atmadı. Yada bakan istifa hemen Erken seçime gidelim bile demediler...
Bence söz konusu şahışlar kendi aralarında birbirlerinin ne demek istediklerini anlıyorlar ve halk anlamıyor. Belgeye, kanıta çokta ihtiyaç yok, eğer böyle bir şahıs bu kadar çok ses getiriyorsa ve tüm Türkiye'yi, siyasetçileri kendisinden söz ettiriyorsa iddiaları araştırılmalı. Kanıt yok, iftiradır diyerek geçinilmemeli. Şüphe var sonuçta hiç olmazsa.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Belgeye, kanıta çokta ihtiyaç yok,

Aynen Aynen :) Ne gerek var belgeye kanıta Süleyman Soylu istifa etsin gitsin... Hatta Erdoğan bile istifa etsin erken seçime gidelim. Koskoca Sedat Peker bir iddada bulunuyorsa tabii ki devlet yetkililerine değil ona inanacaz !!!

Bu arada iddialar araştırılmasın diyen var mı !

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Aynen Aynen :) Ne gerek var belgeye kanıta Süleyman Soylu istifa etsin gitsin... Hatta Erdoğan bile istifa etsin erken seçime gidelim. Koskoca Sedat Peker bir iddada bulunuyorsa tabii ki devlet yetkililerine değil ona inanacaz !!!
Ben inanalım demiyorum sadece olasılığı var diyorum.
Bu arada iddialar araştırılmasın diyen var mı !

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ben inanalım demiyorum sadece olasılığı var diyorum.

Mahkemlerde araştırılsın görüşülsün diyor herkes.

Mecliste iktidar partileri hiç bir zaman Araştırma komisyonu kurmaz. Daha doğrusu kurulmasını istemez. Çünkü siyasi rant için kullanmaya çalışır muhalefet partileri bunu. Amaç hiç bir zaman üzüm yemek değil bağcı dövmektir. Yani oradan kim suçlu kim haklı derdine değil AKP'yi nasıl vurabiliriz hesabına girer muhalefet.

Meclisten araştırma komisyonu kurulsa. Oy oranına bakılmaksınız her partiden atıyorum 2 Temsilci seçilir araştırılsın diye.
2 CHP 2 HDP 2 İYİ PARTİ 2 AKP 2 MHP. Siyaseten AKP tarafı 4 kaldı ama muhalefet tarafı 6. AKP'yi siyaseten yıpratmak için her söyleni kullanmaya çalışırlar muhalefet partileri bu tarz komisyonlarda ben red edilmesini yanlış görmüyorum.

Belge bilgi delil hatta iddia varsa MAHKEMEDE HESAPLAŞILMALI...

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Mahkemlerde araştırılsın görüşülsün diyor herkes.

Mecliste iktidar partileri hiç bir zaman Araştırma komisyonu kurmaz. Daha doğrusu kurulmasını istemez. Çünkü siyasi rant için kullanmaya çalışır muhalefet partileri bunu. Amaç hiç bir zaman üzüm yemek değil bağcı dövmektir. Yani oradan kim suçlu kim haklı derdine değil AKP'yi nasıl vurabiliriz hesabına girer muhalefet.

Meclisten araştırma komisyonu kurulsa. Oy oranına bakılmaksınız her partiden atıyorum 2 Temsilci seçilir araştırılsın diye.
2 CHP 2 HDP 2 İYİ PARTİ 2 AKP 2 MHP. Siyaseten AKP tarafı 4 kaldı ama muhalefet tarafı 6. AKP'yi siyaseten yıpratmak için her söyleni kullanmaya çalışırlar muhalefet partileri bu tarz komisyonlarda ben red edilmesini yanlış görmüyorum.

Belge bilgi delil hatta iddia varsa MAHKEMEDE HESAPLAŞILMALI...
Mahkemede araştıracak, hakim savcı var mı sence? Madem araştırılmasın diyen yok, muhalefette böyle bir önerge sunmuş, reddedilmiş madem haklı olduğunu düşünerek reddedilmiş iktidar alternatif sunsun. Sunmuyorlarsa demekki adamın iddialarının doğruluk payı var.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Mahkemede araştıracak, hakim savcı var mı sence? Madem araştırılmasın diyen yok, muhalefette böyle bir önerge sunmuş, reddedilmiş madem haklı olduğunu düşünerek reddedilmiş alternatif sunulsun. Sunmuyorlarsa demekki adamın iddialarının doğruluk payı var.

Ne güzel düz mantık kuruyon sen öyle :P

Sedat Peker'in iddialarda bulunduğu Mehmet Ağar şikayeçi oldu Süleyman Soylu gitti şikayetçi oldu. BinAli yıldırımın oğlu ile ilgili iddialardan gidip şikayetçi oldular. Ayrıca sedat pekerin işlediği suçlar ile ilgili 2 davada aktif ilerliyor zaten daha ne yapılmalı mesela !!!

Sedat Peker elle tutulur gözle görülür sağlam bir delil SUNABİLSE araştıran illaha çıkar. Boş beleş konuşarak nereye kadar 8 videodur.

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
Sedat Peker'i hiç sevmem ve bir suç örgütü lideri olarak kabul ederim ancak çok sert iddialar ortaya atıyor ve bu iddiaların azımsanmayacak kadarı da doğru çıktı benim şahsi düşüncem bu iddialar için bir kurul kurulmalı, sedat peker yakalanıp cezaevine konmalı, ve bu iddiaların da araştırılması gerek.