Seçimleri Başlattım, Buyrun...

Oyunuz Kime?

• Kullanılan toplam oy
    81
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aklıma bu kadar parti ismi geldi, oy vermek istediğiniz başka bi parti varsa söyleyin ekleyim. ;)
Yaş sınırlaması yoktur.
Herkesin iki oy hakkı vardır.Birini SDN'ye vereceğinizi bildiğimden dolayı... :P
Amaç sadece eğlenmek değildir, lütfen dünya görüşünüzü yansıtan partiyi seçin. Bakalım SDN üyeleri ne istiyor.
Ayrıca partilerden beklentilerinizi de yazabilirsiniz ki yazın lütfen.
Katılanlara teşekkürler.

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
plane.php

plane.php

plane.php

plane.php

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Wolf boş attın heralde... :D

@poc@lypse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akp'ye hangi zihniyetler veriyor ya şaşırıyorum walla :-\

isot

Doçent
Reaksiyon puanı
3
@poc@lypse dedi ki:
Akp'ye hangi zihniyetler veriyor ya şaşırıyorum walla :-\

Bende diger partilere hangi zihniyet oy veriyor diye sasiriyorum.Dunsuncelere saygili olmak zorundasin.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, bu sadece bi anket.
Tamam konuşun ama saygı çerçeveleri içinde konuşun lütfen.@poc@lypse olaya çok sert dalmışsın.Böyle yapma... İsot haklı herkes birbirine saygılı olmak zorunda, kimse bir kimseyi düşünceleri yüzünden yargılayamaz. isot sende haklıyken haksız duruma düşme lütfen..
''hangi zihniyetler'' gibi küçük düşürücü genellemeler yapmayalım.

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence bu tarz konuların burda gereği yok diye düşünüyorum.Ciddi sıkıntılara mal olmadan bir an önce kapatılması lazım..

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu tarz konuları konuşmadığımız için sıkıntı oluyor asıl..Konuşmalı,paylaşmalıyız ki bi şeyler açıklığa kavuşsun.Küçük tahriklere kapılmadan konuşur,tartışırsak hiç bi sorun çıkmaz, buradaki herkesin medeni insanlar olduğunu düşünüyorum, her üyenin siyasi bir görüş farklılığının olması ve bu görüşü savunması çok doğal.Tabi bunu dayatmadan ve kestirip atmadan yapmalı.
Sonuçta seçtiğimiz partiler bizleri yönetiyor başkasını değil, biz onlar hakkında konuşmazsak, kimi neden seçtiğimizi bilmezsek gelecekteki yolsuzluklar da kaçınılmazdır.
Ayrıca editörlerin ve moderatörlerin çok hassas bir şekilde forumu takip ettiklerini hepimiz biliyoruz. Gerçek bir sorun çıkarsa hemen müdehale edeceklerine biliyorum endişe etmeye gerek yok.

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tartarus dedi ki:
Bu tarz konuları konuşmadığımız için sıkıntı oluyor asıl..Konuşmalı,paylaşmalıyız ki bi şeyler açıklığa kavuşsun.Küçük tahriklere kapılmadan konuşur,tartışırsak hiç bi sorun çıkmaz, buradaki herkesin medeni insanlar olduğunu düşünüyorum, her üyenin siyasi bir görüş farklılığının olması ve bu görüşü savunması çok doğal.Tabi bunu dayatmadan ve kestirip atmadan yapmalı.
Sonuçta seçtiğimiz partiler bizleri yönetiyor başkasını değil, biz onlar hakkında konuşmazsak, kimi neden seçtiğimizi bilmezsek gelecekteki yolsuzluklar da kaçınılmazdır.
Ayrıca editörlerin ve moderatörlerin çok hassas bir şekilde forumu takip ettiklerini hepimiz biliyoruz. Gerçek bir sorun çıkarsa hemen müdehale edeceklerine biliyorum endişe etmeye gerek yok.

Kardeş beni yanlış anladın.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
:) Sen ne demek istemiştin ki? ???

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tartarus dedi ki:
:) Sen ne demek istemiştin ki? ???

Yani demek istemiştim ki, siyasetin kendisi zaten zararlı ve kırıcı bir kavramdır.
Üstelik, bu tarz anketleri yapan bisürü site v.b. yer var.
Ben o sitelerde sadece böyle boş beleş konular tartışılıyor yada bir şekilde böyle konulara da yer veriliyor diye uğramıyorum.

"Vakit kaybetmiyorum" yani, anlayacağın..

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben de tam bu yüzden konuyu SDN'de açtım, daha düzeyli ve seçici olması için. Neyse... asıl konuyu dağıtmayalım bence daha fazla..

@poc@lypse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genelleme yapmıyorum da sadece gerçekler ortada;

1- Akp = A.B.D.
2- Akp = Teröre karşı suskun, korkak bir parti (acaba A.B.D.'nin rolü var mı bunda???)
3- Akp = Türk sermayelerini yabancılara satarak ekonominin düzeltildiğini savunan bir parti (Ne kadar güzel kandırıyorlar)
4- Akp = Cumhuriyet yanlılarına, laik insanlara örümcek diyebilen bir kişinin partisi... (Orada gaziler, şehit yakınları, Atatürkçü bir millet vardı)
5- Akp = Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olmadığını savunan bir kişinin partisi... (YouTube'da izleyin videosunu)
6- Akp = 10 Kasım'da yaygara kopartıldığını savunan bir kişinin partisi...
7- Akp = O güzel İzmir'e "gavur" diyen kişinin partisi...
8- Akp = Çiftçiye "lan" diyen kişinin partisi...
9- Akp = Şehitlere "kelle" Öcalan şerefsizine "sayın" diyen bir kişinin partisi...
10- Oy korkusuna P.K.K.'lıların partisiyle işbirliğine "hayır" diyemeyen bir parti...
11- A.B.D. askerlerinin Türkiye'yi üs gibi kullanmaları için elinden geleni yapanların partisi...
12- Bir tuzak olduğu açıkca ortada olmasına rağmen "Avrupa Birliği" saçmalığına girmek isteyenlerin partisi...
13- P.K.K.'lıları meclise davet eden zihniyetin ürünü...
14- Zamanında Türkiye'yi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne şikayet eden şerefsizlerin yuvası...
15- "Askerlik yan gelip yatma yeri değil" diyen zihniyetin partisi...
16- Korkak Fetoş'un kuklası... Niye Amerika'da oturuyor gelsin bir hele Türkiye'ye???
17- Anneler, babalar çocuklarını güzelim vatan toprağını savunsun diye askere gönderirken, g.t korkusundan oğluna çürük raporu alan kişinin partisi...
18- Müslüman geçinip en büyük günahları işleyenlerin partisi...
19- Hastalıktan rant sağlayıp halkına "Unakıtan" yumurtaları satanların partisi...
20- Korumaları gazetecilere silah çeken kişinin partisi...
21- İşbirlikçilerinin askere el kaldırdığı parti...
22- Vakit gazetesi gibi bir yayın organını kullanarak danıştay üyelerini hedef gösteren, danıştay saldırısını bile bile tetikleyen zihniyetlerin partisi...
23- Cumhurbaşkanlığını ele geçirip at koşturmak isteyenlerin partisi (Ama olmadı değil mi? İzin verdik mi bakalım?)
24- Bunları söyleyen kişinin partisi;
- elhamdulillah şeriatçıyız.(21.11.1994 milliyet)
- yılbaşına karşıyım. (19.12.1994 sabah)
- ben tekkeye degil dergaha gittim.(22.1.1997 gözcü)
- ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994 hürriyet)
- içki yasaklansın. (1.5.1996)
- istanbul'u medine yapacagiz. (akis)
- bütün okullar imam hatip yapılacak. (17.9.1994 cumhuriyet)
- ben istanbul'un imamıyım. (8.1.1995 hürriyet)
- mayo reklamı şehvet sömürüsüdür. (6.3.1996 hürriyet)
- milli piyango zulümdür. (29.9.1994 hurriyet)
- taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız. (1.7.1994)
- cumhurbaskanı'nın imam hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 akit)
- sarık operasyonu çok komik. (15.5.1995 sabah)
- yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir. (25.6.1994)
- ben meclis'in dua ile açılmasından yanayım. (8.1.1996 milliyet)
- imamlar da nikah kıysın. (9.5.1995 milliyet)
25- Kökü musevilere dayanan kişinin partisi (eşi ve gül'ü de öyle)...
26- Yukarıdaki maddeye inanmadınız değil mi? Ergün Poyraz'ın "Musa'nın Gül'ü" ve "Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine" kitaplarını alın, okuyun... Herşey belgeleriyle birlikte sereserpe ortada...
27- Ha bu arada şu dediğim kitaplar toplatılıyor hükümet tarafından.. Niye acaba korktular mı?
28- İsrail = Museviler, İsrail = A.B.D., Akp = A.B.D. demiştik değil mi? Gerekli eşitlikleri çıkarırsınız siz...
29- Eşitlikler çok mu saçma geliyor. O zaman neden A.B.D. ve İsrail Orta Doğu'da top koşturuyor, biz de TV izler gibi izliyoruz?...

Söylenecek çok şey var aslında veritabanı dayanır mı acaba bunlara ;)
- Çok TV seyrediyoruz biz ya...
- Çok güzel pembe diziler var... Her gün çok sevdiğimiz diziler oynuyor...
- Sabahları kadınlar toplanıyor Sabah Şekerleri'nde, Seda Sayan'larda...
- Bizim için pop paracıları (bildiğiniz şarkıcılar canım) ve sosyete güzellerinin, delikanlılarının şık mı rüküş mü oldukları, kiminle seviştikleri önemli aslında... Gelecek nesillere aktarmak lazım bunları...
- Çok da kitap okuyoruz canım... Okullarda vermiyorlar mı ellerimize kitapları? Onlar bir ömür boyu yeter bize zaten...
- Ah yine Türkiye'yi tartışıyorlar TV'de.. Ne önemi var canım? Ben karnımı doyuruyor muyum? Ekonomi de iyi zaten... Başımızda müslümanlar var... Tek onlar müslüman zaten onlara güvenmek lazım...
- İnanmayalım canım bunlara kim demiş ya, nereden paylaşılıyor Türkiye?
- Zam mı geldi? Olsun Allah'ın askerleri bunlar... Adalet bu canım :) Kalkınma bu işte :)
- Ya şu yeni patron eskiden imammış ya... Ne güzel değil mi? Pek işten anlamıyor gibi ama olsun Allah'ın adamı... Matrix'teki gibi takarlar programı yüklerler buna bilgileri nasılsa...
- Yaw her yerde Akp deniyor.. Ben de AKP'yi tutacam... 1. Lig'te şimdiden başarılar :))
- Bak herkes Akp'ye veriyor oyları.. Sen de ver boşver sorgulama hiçbir şeyi...
- Günah ya müslüman insanlar bunlar...
- Neyse ben de Akp'ye vereyim oyumu... Boşver şimdi bunları ya YouTube'ta gezintiye devam.. Forum'da o kadar reputation topladım bunlar daha önemli kafamı bulandırma...
- Shakira'nın resimleri mi yoksa ülkenin durumu mu önemli canım?
- Üşüdüm ya oradan bir iki kitap ver atalım ateşe iyi ısıtır....

Şimdi herkes böyle... Tabi verirler Akp'ye oyları neden verilmesin? Şimdi bana kafir diyorsunuzdur siz de ;) Hadi hadi söyleyin çekinmeyin canım ;D

Ben Atatürkçüyüm ve sonuna kadar da devam.. Kahrolsun irtica, yobazlık...

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İii hadi bakim, kapatılmaya doğru gidiyor konu... :)

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
doctor'un da dediği gibi bu konunun ömrü kısa olur gibi.. :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
arkadaslar burda sadece ınsanlar hangı partıyı sectıgını ve neden sectıgını belırtmelı.bu tur asırı sert tartısmaların yeri SDN dııl...Yanlıs kapıdasınız!

SDN bir teknolojı ve internet haberleri sitesi! Siyasi partilerin nasıl ve ne durumda oldugunun tartılasılacagı site diil!

isot

Doçent
Reaksiyon puanı
3
@poc@lypse ben sana cok sey diyorum buradan.Isteyen istedigi gibi hangi partiyi desteklerse o onun tercihidir.belkide yukaridaki palavralari destekledigim icin yine akp"ye oy verecegim.Buna kimse karisamaz.Sende gidip devlet butcesini halka acan ve bol keseden atip mazotu 1ytlden verecegini iddaa edenlere oy verirsin,
Yazmissin yukari " Kahrolsun irtica, yobazlık..."
akp"yi destekleyenler yobaz ve irticaci oluyor sana gore.Ozaman ulkenin bircogu yobaz ve irticaci.Ohalde bende "irticaciyim ve yobazim"
Hic tartismaya girmeyek bu vakitte.
Siyasi konular acilmasin arkadaslar forumda.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Konu sapmaya başladığından

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...