Barisguzel1
Barisgzl1
- Reaksiyon puanı
- 69
Seçim sonuçları belli oldu mu?
İkinci tur mevzusuna ne diyorsunuz peki hocam?Olmadı. Sayımlar devam ediyor.
Cumhur ittifakı meclis çoğunluğunu aldı hüda par meclise 4 milletvekili soktu cumhurbaşkanlığı seçimide 2. tura kaldı yüksek ihtimal
Maks %2 etkiler yani yine 2. tura kalıyor.Ben hala sayılmayan ve defalarca itiraz edildiği için sisteme girilmeyen oylardan ümitliyim.
Diyecek bir şey yok. Aynı hükümetle devam edeceğiz. Hiç şansımız yok maalesef.İkinci tur mevzusuna ne diyorsunuz peki hocam?
Sinan Oğan'a veren herkesin KK'ye vermesi çok iyi olur tabii. Oğan çok kilit bir isim 2. turda. Kime yönlendirirse o kazanacak.Maks %2 etkiler yani yine 2. tura kalıyor.
Cumhur ittifakı meclis çoğunluğunu aldı hüda par meclise 4 milletvekili soktu cumhurbaşkanlığı seçimide 2. tura kaldı yüksek ihtimal
Kısaca kaybeden yine millet oldu.
Ben zamanında söylemiştim yeşil forumda ve burada. Şom ağzımı açıp, malum zatın seçimlerde galip geleceğini.Diyecek bir şey yok. Aynı hükümetle devam edeceğiz. Hiç şansımız yok maalesef.
Muhalefetin kaybetmesi demek bu ülke için milletin kaybetmesi demektir, teokrasi demektir, tek adama devam demektir.Nasıl bir ülkeysek nedense hiç muhalefet kaybetmiyor ! Hep Millet kaybediyor...
Muhalefetin kaybetmesi demek bu ülke için milletin kaybetmesi demektir, teokrasi demektir, tek adama devam demektir.
Bundan sonra artık 2. turda belli olur. Ama büyük ihtimal RTE kazanır. Leon dayı sen bunu okuma. Yine ağlama krizine girecen.Gerçekler gün gibi ortada hâlâ anlayamayan varsa alın size amme hizmeti dinleyin öğrenin.Bir de böyle bir tipleme cumhurbaşkanı olacaktı.Resmen uçurumun kenarından dönmüşüz.
Belli oldu Bykemal bu video ile viral olduSeçim sonuçları belli oldu mu?