Haber Seçil Erzan’ın arama geçmişi ortaya çıktı!

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,062
Seçil Erzan’ın arama geçmişi ortaya çıktı.jpg

Davanın tutuklu sanığı Seçil Erzan'ın internet arama geçmişinde intihar ve kaçış yollarını aradığı tespit edildi. Davaya ilişkin 13 dijital materyal, 8 flash bellek ve 2 hard disk üzerinde yapılan incelemeler bugün tamamlandı. Seçil Erzan'ın telefonundan 117.335 mesaj ve fotoğraf incelendi. Diğer kişilerin de mesajları ve arama kayıtları incelendi. Seçil Erzan'ın telefonundan silinen fotoğrafların bir kısmı geri getirildi ve bu fotoğraflarda ajanda üzerine isim ve alınan para miktarlarının yazıldığı görüldü.

Ayrıca bulunan WhatsApp yazışmalarında Emre Çolak'ın Seçil Erzan'a 7 Nisan'da "Seçil hanım bekliyorum 2 saat oldu", "Şaka mı yapıyorsun" dediği ortaya çıktı.

Erzan'ın internet arama geçmişinde "Hangi ilaç öldürür, Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023, İsviçre suçlu iadesi, Suçlu iade etmeyen ülkeler, İntihar çeşitleri, Fare zehiri insanı kaç saatte öldürür, Nasıl intihar edilir, Kendini asma, Bilekleri kesmek" gibi aramalar yaptığı ortaya çıktı.

secil erzanın arama gecmisi.png

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

ironman_10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gerçekten böyle bir durumda suçlu iade etmeyen ülke var mı eğer varsa isteyen istediğini iade etmez o zaman

53'lük Genç

Profesör
Reaksiyon puanı
614
Suçlu suçludur. Kadın Erkek farketmez. Dolandırıcı. Müebbet yatması gerekir.

Nilda35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bir kadın olarak bu kadına üzülüyorum kullanamayacağı paraların peşine düştü saçma sapan yollara girmiş

53'lük Genç

Profesör
Reaksiyon puanı
614
Bir kadın olarak bu kadına üzülüyorum kullanamayacağı paraların peşine düştü saçma sapan yollara girmiş
İnsanlar hayatlarında hata yaparlar. Ama bu Kasti yapılan büyük hata. Cezasını Çekmeli. Yoksa yenileri cesaretlenir. Üzgünüm ama ömür boyu ceza almalı.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
bunalımda olduğu kesin.

Nilda35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
İnsanlar hayatlarında hata yaparlar. Ama bu Kasti yapılan büyük hata. Cezasını Çekmeli. Yoksa yenileri cesaretlenir. Üzgünüm ama ömür boyu ceza almalı.
bunda herkes hem fikir zaten ceza alması gerekirse alacak benim dediğim göz göre göre nasıl böyle bir hata yaptı bu çok acı