Sebep ne olabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gorelem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gorelem

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar windows 7 sistem dosyaları
adszrj.png
resimdeki gibi. ayrıca internet yazıları da gitgide küçülüyor. Lütfen yardım (resim görünmüyorsa linke tıklayabilirsiniz.)edin....http://imageshack.us/photo/my-images/560/adszrj.png/

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Muhtemel bir virüs etkisi gibi görünüyor. Ram kullanımı tavan yapmış...

gorelem

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hemen bir tarama yapayım.Sonucu bildiririm hocam .Saolun.

--- Mesaj Güncellendi ---

Eset smart security virus bulamadı.Acaba başka bir çözüm var mı?

--- Mesaj Güncellendi ---

Eset smart security virus bulamadı.Acaba başka bir çözüm var mı?

gorelem

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Lütfen yardımcı olun.Geceden beri uğraşıyorum.Kaspersky antivürüs ü kuramıyorum.yarıda kesiliyor ...

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Combofix indirip çalıştır amvo virüsleri varsa onları silip, işletim sistemini düzeltebiliyor.

Qzey

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Önce Başlat->Çalıştır->msconfig yaz açılan pencereden Başlangıç sekmesine tıkla. Tümünü devre dışı bırak'ı tıkla. Tamam dediğinde senden PC'ni yeniden başlatmanı isteyecektir.
Yeniden başlattığında, buradan programı indir, kur, güncellemelerini otomatik yapacak ve ardından taramaya başlayacaktır. Bırak sonuna kadar tarasın. Daha sonra PC'ni yeniden başlatman gerekecek ve problemin çözülmüş olması gerekiyor.

gorelem

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Önce Başlat->Çalıştır->msconfig yaz açılan pencereden Başlangıç sekmesine tıkla. Tümünü devre dışı bırak'ı tıkla. Tamam dediğinde senden PC'ni yeniden başlatmanı isteyecektir.
Yeniden başlattığında, buradan programı indir, kur, güncellemelerini otomatik yapacak ve ardından taramaya başlayacaktır. Bırak sonuna kadar tarasın. Daha sonra PC'ni yeniden başlatman gerekecek ve problemin çözülmüş olması gerekiyor.

Sistem ekranını göremiyorum koca bir boşluk oluyor....

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
cd'den virüs taraması yapmayı dene bence. Hiren's boot cd işine yarayabilir.

gorelem

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hocam dediğini yaptım. ama sonuç yine aynı ....

gorelem

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar çıldıracağım lütfen bir çare....

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Belki en başta kurduğun windows 7 ıso dosyası sakakttı ben olsam sağlam bi windows 7 ıso imajı bulur onunla tekrar format atardım...

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Google'da 'no text in windows task manager' yazıp aratınca çıkan sonuçlara baktığımda sizin yaşadığınız sorunu yaşayanların tamamına spyware ya da virüs etkisindendir denmiş ve bu doğrultuda önerilerde bulunulmuş. Geri dönüp cevap yazan birkaç kişi de evet spyware yüzündenmiş demiş.
Siz antivirüs programı ile çözüm bulamamış gibi görünüyorsunuz.
Anti spyware programlarına yönelmenizi öneririm. Şu programın,
www.emsisoft.com/en/software/antimalware/
mümkünse tam sürümünü bulup, kurun ve taramayı yapın. Muhtemelen sorununuz çözülecektir.

Şimdi diyeceksiniz ki benim kurduğum antivirüs programlarının antispy özelliği de vardı neden iş görmedi. Vallahi ben 14 senedir antivirüs programı kullanıyorum. Bu spyware'ler çıkmaya başladığından beri daha işe yaradıklarını görmedim. Ne Nod32'nin, ne Kaspersky'in ne de Norton'un bu konuda güçlü olduğunu söyleyebilirim. Bu antivirüs programları, kendilerinin yanında daima bir antimalware, antispyware programlarına ihtiyaç duymuşlardır. Trojanlar konusunda problemleri yok ama spy türevi programlarda resmen dökülüyorlar. Kişisel kanaatim bu.
Kolay gelsin.