- Reaksiyon puanı
- 4,663
Sizce Se4 nasıl bir telefon olacak yine 8 üzerine mi olur yoksa xr yada 11 üzerine mi?
Ne minisi hocam 6.1 olsun, 13 olsada iki lens olmaz tek yaparlar onu15 Ultrada tasarımı tamamen değiştirirler ve SE4 13 kasasında olur ya da 13 Mini gibi getirirler, umarım mini gibi getirirler. 8 kasasında olacağını sanmıyorum.
Se 4 12 mini yada 13 mini kasasında gelir.8 kasasıyla geleceğine ihtimal vermiyorum.11 yada Xr ile de gelmesi zor çünkü çıkan 4 modelde büyük ekran var.Sizce Se4 nasıl bir telefon olacak yine 8 üzerine mi olur yoksa xr yada 11 üzerine mi?
SE ille küçük mü olmak zorundaSe 4 12 mini yada 13 mini kasasında gelir.8 kasasıyla geleceğine ihtimal vermiyorum.11 yada Xr ile de gelmesi zor çünkü çıkan 4 modelde büyük ekran var.
Hocam Küçük ekran seven kitlede var.Minileri kaldırıp 4 modelide büyük ekran yaptılar.Bu açıdan bakıldığında Se 4 ün mini bir cihaz olması yüksek bir ihtimal.SE ille küçük mü olmak zorunda
Keşke Minileri kaldırmasalardı, umarım SE4 iPhone 14 Mini niteliğinde olur...Hocam Küçük ekran seven kitlede var.Minileri kaldırıp 4 modelide büyük ekran yaptılar.Bu açıdan bakıldığında Se 4 ün mini bir cihaz olması yüksek bir ihtimal.
Minilerin kaldırılma sebepleri batarya performansının yetersiz olması,aşırı ısınma ve çok talep olmamasıdır.Apple ın minileri kaldırmasındaki en önemli sebep çok fazla satamamasıdır.Keşke Minileri kaldırmasalardı, umarım SE4 iPhone 14 Mini niteliğinde olur...
8 kasasında gelmez insallah bence SE serisi artık çentikli tasarımla gelmeli 12 mini kasasında gelse ve tek kameralı olsa baya talep olur benceSizce Se4 nasıl bir telefon olacak yine 8 üzerine mi olur yoksa xr yada 11 üzerine mi?
12 mini yi kullandığım zaman zarfında ısınmadan dolayı sevemedim.10dk lık kullanımda oyun oynamadığım halde fırın gibi oldu.8 kasasında gelmez insallah bence SE serisi artık çentikli tasarımla gelmeli 12 mini kasasında gelse ve tek kameralı olsa baya talep olur bence
Küçük telefon sevmiyorum usta 6.1 inc tam bana göre12 mini yi kullandığım zaman zarfında ısınmadan dolayı sevemedim.10dk lık kullanımda oyun oynamadığım halde fırın gibi oldu.
Hangisinde karar kıldın? 12 Pro mu 13 mü?Küçük telefon sevmiyorum usta 6.1 inc tam bana göre
6.0 inç altı bir telefonun ederi 10.000₺ aşamamalı, 10.000₺ bile fazlaya hadi neyse8 kasasında gelmez insallah bence SE serisi artık çentikli tasarımla gelmeli 12 mini kasasında gelse ve tek kameralı olsa baya talep olur bence
Mini telefonla ne oyunu ne filmi, çağrı SMS ve whatsapp tan başka işe yaramaz o ekran ??12 mini yi kullandığım zaman zarfında ısınmadan dolayı sevemedim.10dk lık kullanımda oyun oynamadığım halde fırın gibi oldu.
Bu hükümet varken dediğin mümkün değil.Giriş seviyesi cihazlar 5000tl oldu.Orta seviye cihazlar 10000tl oldu.Seçime kadar telefon almak çoğu insan için hayal.6.0 inç altı bir telefonun ederi 10.000₺ aşamamalı, 10.000₺ bile fazlaya hadi neyse
S21 fe net 5 sene kullanacam, ama bu sefer ister 4.8 ekran olsun ister 8.0 inç s ultra alacamBu hükümet varken dediğin mümkün değil.Giriş seviyesi cihazlar 5000tl oldu.Orta seviye cihazlar 10000tl oldu.Seçime kadar telefon almak çoğu insan için hayal.
Asgari ücret alan adam 1 tane bilgisayar parçası alamıyor 1 aylık maaşı ile. Söylenecek çok şey var da.Bu hükümet varken dediğin mümkün değil.Giriş seviyesi cihazlar 5000tl oldu.Orta seviye cihazlar 10000tl oldu.Seçime kadar telefon almak çoğu insan için hayal.
Bende aksine küçük ekran seviyorum, 5.8 inç ideal benim için.Küçük telefon sevmiyorum usta 6.1 inc tam bana göre
2000 yılında 2-3 haftalık harçlıkla ekran kartı alıyorduk öyle diyimAsgari ücret alan adam 1 tane bilgisayar parçası alamıyor 1 aylık maaşı ile. Söylenecek çok şey var da.
Yeni SE, mini kasasında geleceğini tahmin ediyorum ve iPhone‘lar da SE serisi ucuz ve küçük iPhone isteyenler için yapılmış bir seri diye biliyorum. Yani 12 mini’nin yeni işlemcili hali olur diye düşünüyorum.Sizce Se4 nasıl bir telefon olacak yine 8 üzerine mi olur yoksa xr yada 11 üzerine mi?
6.1 bana küçük geliyordu ta ki makedonyada ki yeğenimin 12 Pro sunu kullanana kadar, gayet yeterli bir ekran bence 6.1 ama iphone gösteriş telefonudur o yüzden Pro max alacaksın ?Küçük telefon sevmiyorum usta 6.1 inc tam bana göre
Ekran gene lcd olmalı ucuz olması için yenilik olarak da touch id kalkar xr benzeri birşey çıkar öyle düşündüm.Yeni SE, mini kasasında geleceğini tahmin ediyorum ve iPhone lar da SE serisi ucuz ve küçük iPhone isteyenler için yapılmış bir seri diye biliyorum. Yani 12 mini nin yeni işlemcili hali olur diye düşünüyorum.
Yeni işlemci algısını 14 ile bozdu Apple 14 e, 13 işlemcisi takan Apple se ye neler yapmaz ?Yeni SE, mini kasasında geleceğini tahmin ediyorum ve iPhone lar da SE serisi ucuz ve küçük iPhone isteyenler için yapılmış bir seri diye biliyorum. Yani 12 mini nin yeni işlemcili hali olur diye düşünüyorum.
Apple zaten Touch ID desteğini kesti bence artık SE serisi çentikli tasarım ve Face ID ile gelmeliEkran gene lcd olmalı ucuz olması için yenilik olarak da touch id kalkar xr benzeri birşey çıkar öyle düşündüm.
büyük ihtimalle 13 alıp yoluma bakarım bilmiyorum zaman ne gösterecek. Telefon elime geçsin duyurusunu yapacağım hocamHangisinde karar kıldın? 12 Pro mu 13 mü?