adanalı0123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
5.5 k civarı bir bütçem var alınabilecek telefon önerileriniz nelerdir batarya performansı ve kamera önemli benim için
android olarak ne önerirsiniz biraz daha alt segment de realme 7 pro dikkatimi çekti 34 dakikada şarj özelliği var 65 w süper hızlı şarjKamera bakımından SE 2020 gayet iyi ama batarys konusunda pişman edebiliriz. Bütçenizi az yükseltip XR alabilirsiniz.
Galaxy Note 10 Liteandroid olarak ne önerirsiniz biraz daha alt segment de realme 7 pro dikkatimi çekti 34 dakikada şarj özelliği var 65 w süper hızlı şarj
Yani Realme 7 Pro güzel bir cihaz ama konuda dediğiniz Se 2020'den çok geride. çünkü orta segment bir cihaz.android olarak ne önerirsiniz biraz daha alt segment de realme 7 pro dikkatimi çekti 34 dakikada şarj özelliği var 65 w süper hızlı şarj
Samsung Galaxy Note 10 Lite ve Realme 7 Pro düşünebilirsiniz. Önceliğiniz arka kamera mı?android olarak ne önerirsiniz biraz daha alt segment de realme 7 pro dikkatimi çekti 34 dakikada şarj özelliği var 65 w süper hızlı şarj
Se 2020 performans ve kamera konusunda memnun eder ama batarya performansı yoğun kullanıyorsan memnun etmeyebilir.(5,5-6saat kullanım sunuyor) 5500 bandında hem kamera hem çok iyi batarya performansı istiyorsan P30 yada ikinci el Xr almanı tavsiye ederim.5.5 k civarı bir bütçem var alınabilecek telefon önerileriniz nelerdir batarya performansı ve kamera önemli benim için
evet galiba realme de super portre modu var gece çekimleri içinBüyük ihtimalle kamera, işlemci ve malzeme kalitesinde pişman olmazsınız. Ben başarılı bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung Galaxy Note 10 Lite ve Realme 7 Pro düşünebilirsiniz. Önceliğiniz arka kamera mı?
batarya sağlığı 85 üzeri olsa yeterli midir 2 . eldeXR ikinci el derim
telefonu hangi amaçla kullanacaksın ve hangi cihazdan geçiş yapacaksın?5.5 k civarı bir bütçem var alınabilecek telefon önerileriniz nelerdir batarya performansı ve kamera önemli benim için
sosyal medya kullanımı iyi bir fotoğraf deneyimi için düşünüyorum j7 pro var şu andatelefonu hangi amaçla kullanacaksın ve hangi cihazdan geçiş yapacaksın?
6-7 aydır kullanıyorum çok memnunum lakin oyun oynayacaksan batarya ve ekran yetersiz. Ben oyunla pek bir işim olmadığı için hem hız hem kamera hem boyut
ben de oyun oynamıyorum günlük sosyal medya kullanımı için bataryası yeterli mi peki 1 günü çıkarıyor mu6-7 aydır kullanıyorum çok memnunum lakin oyun oynayacaksan batarya ve ekran yetersiz. Ben oyunla pek bir işim olmadığı için hem hız hem kamera hem boyut olarak çok memnunum
f2 pro da poco x3 gibi ips lcd ekran mi yoksa amoled miMi 10t
Poco f2 pro
Poco f2 Pro da amoled ekran var.Sosyal medyada Instagram storiese video atma durumun yoksa P30 yada Oppo Reno 3 Pro almanı tavsiye ederim.f2 pro da poco x3 gibi ips lcd ekran mi yoksa amoled mi
Rahatlıkla çıkarıyor tabisosyal medya kullanımı iyi bir fotoğraf deneyimi için düşünüyorum j7 pro var şu anda
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de oyun oynamıyorum günlük sosyal medya kullanımı için bataryası yeterli mi peki 1 günü çıkarıyor mu