SDN'nin giriş sayfası gibi bir sayfa?

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
SDN nin giriş sayfası gibi bir hazır sayfa varmı acaba sdn kodlamasını kendi yapmış ama buna benzer phpler varmı acaba.Böyle anasayfa ama html şeklinde değil yönetim paneli olucak şekilde bilen varsa veya böyle siteler varsa bi yardımcı olurmusunuz?? Veya direk sdn kodlarını versenizde olur :D :D :D :devil: :lol:

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
zaten önceden wordprees kullanıyodum ben değişik bişey istiyorum.nasıl desem ya sdn gibi değişik bi gitiş sayfası olsun filan istiyorum..kısacası.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
O zaman joomla öneririm. Joomlaya özel çeşitli modüllerle değişik işler çıkarabilirsin. Yani çeşitli modüllerle değişik işler çıkarabilirsin falan diyorum kısacası :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kurşun Kalem söylemiş zaten. Joomla ile bu ve bundan daha işlevsel aklına gelen her türlü konsepti kurabilirsin. Her konuda eklenti desteği mevcut. Wordpress'le kıyaslamam bile.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Senin aradığın şey Joomla. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Hangi içerik yönetim sistemini kullandığınız önemli değil, ne derece kullanabildiğiniz önemli... Hepsiyle yaklaşık bu görünüme ulaşılabilir ama dediğim gibi ne kadar kullanabildiğiniz önemli.. :wink: