SDN Yöneticilerine teşekkürler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar SDN !
Kişisel problemler ve internet sıkıntısı dolayısıyla foruma uzun süre giremediğim için açıkçası kendimi bir şeylerden eksik hissettim.
Bu gece laf aramızda komşunun kablosuz internetine sızıp girdim SDN aileme, Linux sağ olsun :mrgreen:

Bu arada girer girmez gözüme çarpan ilk şey forumdaki yeni tasarım. SDN ailemin yöneticilerinin veya tasarımcılarının yapmış olduğu bu değişiklik sayesinde gerçekten ferah bir nefes almak mümkün forumda,

Sadelik ön görülmüş ve renk uyumu mükemmel hale gelmiş diyebilirim.

Benim güzel ailemin yöneticileri, en son girdiğimde Öneriler kısmına açmış olduğum konuyla (Link : Yapılması çok da zor şeyler değil aslında.. ) çok güzel ilgilenmişler ve yazdıklarımı dikkate alıp bazı değişiklikler yapmayı ihmal etmemişler görmedim sanmayın :dirol:

Hepsine buradan sevgiler saygılar yolluyorum ellerine sağlık. Kısmetse bende bulunmak isterim ar-ge veya tasarım konusunda sizin yanınızda aynı çatı altında çalışmalar çıkarmak gurur verici ve kendi adıma gelişimim açısından olumlu olur açıkçası.

Lafı fazla uzatmadan, güzel gözlerinizi daha fazla yormadan kısa keseyim sevgili kardeşlerim (:

Tüm SDN aileme buradan sevgi ve saygılarımı yollar, başarılar dilerim.