SDN, Yılın Teknohaber Sitesi Kategorisinde Aday!

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Nedir?
Boğaziçi Bilişim Ödülleri, Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü (COMPEC) tarafından bu sene ikinci kez düzenlenecek olan ve bilişim sektöründe faaliyet gösteren kişi ve kuruluşların halk, jüri ve bilişim kulüpleri tarafından oylanacağı bir yarışmadır.

B9Y8LG.jpg
OYLAMA NASIL OLACAK?
Yarışma Halk Oylaması, Jüri Oylaması ve Bilişim Kulüpleri Oylaması şeklinde 3 farklı oylamadan oluşuyor. Halk Oylaması herkesin katılımına açık. Jüri Oylaması, özenle seçilmiş bir jüri tarafından gerçekleştirilecek. Bilişim Kulüpleri oylaması ise üniversitelerin Bilişim Kulüplerinin oyları ile gerçekleştirilecek. Oylama süresi sonunda bütün bu oylar belli yüzdelerle çarpılıp toplanacak ve her kategoriden bir tane kazanan belirlenecek.

SİZ DE OY VEREBİLİRSİNİZ !
Buraya tıklayarak Boğaziçi Bilişim Ödülleri internet sayfasına ulaşıp, sayfanın sağ üst tarafında bulunan Facebook ile Bağlan ya da Twitter ile Bağlan butonlarından birini kullanarak giriş yapmanız gerekiyor. Ardından, menüdeki Oylama butonuna tıklayarak Yılın Teknohaber Sitesi kategorisinde bulunan SDN'ye oy verebilirsiniz.

zEXnpD.jpg
http://www.bogazicibilisimodulleri.com/

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sdn, chorme, google, sony, turkcell, çaktım oyları :)

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Bende verdim oyumu. Ama aşağıdaki işe dönmesin bu da :D

[video=youtube;4lmmDfVYc5g]http://www.youtube.com/watch?v=4lmmDfVYc5g[/video]

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Oyladık ama diğer kategorilerde çok saçma seçenekler var. Yılın telefonunda alakasız modeller koymuşlar.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Shiftdelete bastim bence digerlerinde de sadece birer tane hakeden var benim kazanacaklara dair tahminim var bakalim tutacak mi kupon :D

Edit : Yılın Haber sitesinde hakeden yok :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
desteğinizi bekliyoruz dostlar :D bu ödülleri başkalarına kaptırmamamız lazım :D

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[MENTION=2]Troy[/MENTION] Oyu verdim Hakkı abi, hesap numaramı özelden atıyorum. Konuştuğumuz rakamı yollarsın artık.

:D

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
SDN verdim oyu, telefon modellerinde afalladım, adamlar hangi yılda yaşıyor yahu.Eski modelleri düzmüşler.