• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Yeni Üyelerinin Ortak Yönü(!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=7061
http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=24963
http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=7286
http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=62298

linkler şimdi çalışıyor.Buradan üyelerin istatistik-mesajlar bölümlerinn bir gezin bakalım ne kadar ilginç tesadüfler var..

Düşünce özgürlüğü de bir yre kadar diye serzenişte bulunurken belirtmiştim.Forumda her konuda paylaşım yapan ve ayrı görüş veya düşüncede olan üyelere saygımız da var sevgimiz de var.Biz bunların ayrımını çok iyi yapabiliyoruz demiştim.

Ama foruma Akbabalar gibi üşüşen ve provakatörlük yapanları SDN ye bildirdiğimizde ''Düşünce Özgürlüğü'' diye başlayan bir cevap almıştık.

KAvramları maske olarak kalkan olarak kullanmayı nasıl da beceriyoruz.Atatürk maskesi,bilimsellik maskesi,şimdi de ''düşünce Özgürlüğü MAskesi''

Biz üyeler bile kimlerin hangi niyetle yazılar yazdığını takip edip niyetlerinin ne olduğunu sezebilirken SDN yönetimi de kuzu maskesinin ardındaki kurdu göremiyor.

Yukarıda verdiğim linklere bakın bakalım bu yeni üyeer(!) tesadüfen(!) hangi konulara cevap vermişler.

Biraz daha zaman ayırıp hepsinin profillerini ve istatistiklerini paylaşmak isterdim.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bi ip kontrolü alsakta uçursak şunları :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tıklayınca bir şey çıkmıyor...

Ama amaçları belli zaten bunların.

Gereğini yaparlar umarım yöneticiler...

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
100 mesaj sınırlaması insanların foruma girip bir konu görüp hemen yeni üyelik açıp saçma sapan gerçeğe hiçbir şekilde dayanmayan mesajlar atmasını engellemek için bunu düşünce özgürlüğünü engellemek amaçlı yapmak doğru değildir.

benim şu mesajımamı atıfta bulunuyorsun acaba?

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bırakalım , konulara kimse yazmasın
sıkılıp giderler diycem de
işin b.kunu çıkardılar artık..

düzenlenen linkte bu olmalı bence
www.pesimistinbanı.com :whistling:

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Zorhak dostum boşuna yorulma. Bu şekilde tartışmaları SDN forum yönetimi istese anında bitirir ama bu onların işine gelmez. Forumdaki aktiflik kaybolmasına sebeb olur. Buda onların işine gelmez. Bu dinlerine hakaret edilmesine sebeb olsa bile..

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Zorhak dostum boşuna yorulma. Bu şekilde tartışmaları SDN forum yönetimi istese anında bitirir ama bu onların işine gelmez. Forumdaki aktiflik kaybolmasına sebeb olur. Buda onların işine gelmez. Bu dinlerine hakaret edilmesine sebeb olsa bile..

yanlış düşünüyosun
sdn forum sitesinden ibaret değil
forum sitesi zaten 2. planda..
aktiflikmiş..post kasılmış filan
önemsediklerini sanmıyorum..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Stryker böyle düşünmene üzüldüm. Böyle bir amacımız ve böyle bir zihniyete sahip olduğumuzu nasıl düşünürsün?

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Adamlar farklı düşünüyor diye, böyle başlık açılması yanlış bence, o üyeler benim gibi düşünmeyebilirler, ama bakıyorum herhangi bir hakaret durumu da yok, demokrasinin gereği olarak, tahammül edeceğiz, edeceksiniz.sadece o konulara yazıyor diyede banlama gibi bir saçmalıkta olamaz.

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Adamlar farklı düşünüyor diye, böyle başlık açılması yanlış bence, o üyeler benim gibi düşünmeyebilirler, ama bakıyorum herhangi bir hakaret durumu da yok, demokrasinin gereği olarak, tahammül edecedeğiz, edeceksiniz.
+1 ;)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Hakaret ve küfür dahil herşeyin bir karşılığı-bedeli vardır..
Hakaret içermediği sürece her soruya verilecek bir cevap da vardır...

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Stryker böyle düşünmene üzüldüm. Böyle bir amacımız ve böyle bir zihniyete sahip olduğumuzu nasıl düşünürsün?

hocam sen müslüman çocuğu değilmisin? Görmüyormusunuz forumu her yeri din tartışmalarıyla doldu? İslam ülkesinde yaşamıyormuyuz? Düşünce özgürlüğüdenen şey buysa ben kabul etmiyorum. Görmüyormusunuz yeni yeni üyelikler alınarak forumu karıştırmaya çalışan melunlar var? sizler pek tabi bunun farkındasınız. Forumda kopmalar olacak çok az kaldı. çook az. Haberimiz olmadan belkide çok forum müdavimi aramızdan ayrıldı ki bende yavaş yavaş soğumaya başladım. ve benim forumdan soğumaya başlayanlarında sayısının hiç az olduğunu sanmıyorum.ACİLEN BU İŞ ARTIK BİR DUR DİYİN !!! YETER ARTIK BURAMIZA KADAR GELDİ!!!

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben o üyelerin aynı kişi olduğunu düşünüyorum bir ip kontrol yapılırsa iyi olur.

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
valla benim maskemin altında bi şey yok.:D
güzel konuya değinmişsin zorhak takdir ettim. :icon_:senin avatar da hoşuma gidiyo zaten kanım ısındı sana iyice ;)

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hocam sen müslüman çocuğu değilmisin? Görmüyormusunuz forumu her yeri din tartışmalarıyla doldu? İslam ülkesinde yaşamıyormuyuz? Düşünce özgürlüğüdenen şey buysa ben kabul etmiyorum. Görmüyormusunuz yeni yeni üyelikler alınarak forumu karıştırmaya çalışan melunlar var? sizler pek tabi bunun farkındasınız. Forumda kopmalar olacak çok az kaldı. çook az. Haberimiz olmadan belkide çok forum müdavimi aramızdan ayrıldı ki bende yavaş yavaş soğumaya başladım. ve benim forumdan soğumaya başlayanlarında sayısının hiç az olduğunu sanmıyorum.ACİLEN BU İŞ ARTIK BİR DUR DİYİN !!! YETER ARTIK BURAMIZA KADAR GELDİ!!!
Hepimiz Müslüman çocuklarıyız, forumda bu tarz konuşmalar ortalığı gerer.İslam ülkesinde yaşamıyoruz, Türkiye LAİK, DEMOKRATİK bir cumhuriyet, İslam ülkesi haritanın biraz doğusunda kalıyor ve İran diyoruz oraya.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Üyelerin mesajlarına tek tek baktım. 2'si huzur bozmaktan,yanlış bilgi vermekten atıldı. Diğer 2'sinin üyeliği devam ediyor.
Böyle sizi rahatsız eden üyeler olduğunda lütfen bize ö.m ile ulaşın. Gerekeni yaparız. Buraya bu tür başlıklar açmak da hoş değil bence.

StryKer Allah'a şükür müslümanım ama herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil. Kimi inanır kimi inanmaz. Peygamber efendimiz de bu konularda bize hoşgörülü olmamızı söylüyor. Bu istemediğiniz üyeler de dinimize ve ya peygamberimize kötü bir şey söylemediği sürece bir şey yapamayız. Yaparsak, asıl o zaman adaletli olmuş olmayız.

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadasım nekadar çok üye okadar reklam konu olsun aktif olsun işimize gelsin diyolar
bukadar basit bu söylediklerimde düşünce özgürlüğü
ozaman ben ağzıma geleni aktariim herkese herseye ama ban yemiim
nedense hoşlarına gitmeyen bi söz duyunca banlıyolar ama bu konularda allaha kitaba söylenen her söze kapatıyolar gözlerini
hayat bu kapitalist dünya işte:D

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hepimiz Müslüman çocuklarıyız, forumda bu tarz konuşmalar ortalığı gerer.İslam ülkesinde yaşamıyoruz, Türkiye LAİK, DEMOKRATİK bir cumhuriyet, İslam ülkesi haritanın biraz doğusunda kalıyor ve İran diyoruz oraya.

Hahah! Seni biri uykudan uyandırsın. İletin kendi içinde çelişiyor. Başı ayrı sonu ayrı :whistling:

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Arkadaşlar yine huzur bozuldu. Böyle başlıklar açmayın lütfen. Bize ö.m atın bir şikayetiniz varsa üyeler ile ilgili. 4 üyeden 2'sine gereğini yaptım. Yine olsun yine yaparım. Kimsenin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
yetki sahibi birisi olarak pesi'nin söyleyeceklerine ekleyecek bir şey bulamıyorum.

kişiye, kurumlara hakaret olmadığı sürece konuları tartışmak için kullanıyoruz bu forumu.

gözümüzden kaçan konular olursa lütfen bize bildirerek yardımcı olun.

ip kontrolünü ise daha sıkı bir şekilde gerçekleştireceğiz bu aşamadan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...