SDN ye Gizlice Girmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Gerek evde olsun gerek iş yerinde olsun SDN forumunu takip ederken eğer bir misafirim varsa tedirgin oluyorum.Sebebi ise ADI BİLİNMEYEN HATUNLAR bölümü..

Son mesajlara tıklıyorum , Adı bilinmeyen hatunlar konusu görünüyor....misafirim vardı ekrana bakıyordu 2 saat açıklama yapmak zorunda kaldım.

Aslında bu sitenin bir teknoloji forum sitesi olduğunu söyledim..Çok mahçup oldum

İş yerinde de eğer odamda birisi varsa SDN yeni mesajlara gizlice tıklıyorum.ya adı bilinmeyen hatunlar çıkarsa diye korkuyorum açıkçası.

Bu olayları yaşadıktan sonra bu konunun sdn de olması inanın TİKSİNDİRDİ beni..Aklım çok karıştı ..biliyorum daha önce bu konunun kaldırılması için konular açıldı ama hepsine olumsuz cevap verildi ve konu devam etti.

Ben de bu yaşadıklarımdan sonra rahatsızlığımı sizlerle paylaşmak istedim.bu SDN ye yakışmayan konu başlığını kaldıracağınıza ümidim yok ama en azından son mesajlara tıkladığımızda o konu görünmese?

Ve umutsuzca da olsa sorayım:Bu konuyu SDN den kaldırmayı bir kez daha düşünseniz seviniriz.

SDN sitesinde giren genç arkadaşlarımız da çok.bunların anası babası çocuklarının girdiği teknoloji forumunda adı bilinmeyen hatunlar başlığını görünce inanırlar mı sizce çocuklarına?

Haber7.comda makalaeler yayınlayan bir çok teknoloji konusunda ya da konu dışı alanında çözüm konularının olduğu SDN sitesinde adı billinmeyen hatunlar tıpkı bir çiban gibi duruyor.ve yakışmıyor.

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gerçekten bende senin kadar rahatsızlık duyuyorum bu konudan. Aslında bu konunun silinip silinmemesi tekrar görüşülebilir yada bir anket yapılabilir ama eğer kaldırılmak istenmezse bunada saygı duyarım.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Her açıdan sıkıntı yaratıyor.ben olayın farklı bir boyutunu göstermek istedim yetki sahibi kişilere.Bu kadar sade ve temiz bir sitenin belki de handikapı durumunda bu konu..Yine çalıştığımız kurumda amirimiz olan müdür bey kendi çocuğunun teknolojiye merakını dile getirdi bir ortamda.iş arkadaşlarımdan birisi chip sitesini önerdi oraya takılsın dedi.Benim aklıma SDN geldi ama inanın samimi olarak söylüyorum teklif edemedim.

adam yarın bu sitede çocuğunu +16 konulara bakarken görürse demez mi ''sen nasıl site tavsiye etin öyle''

Bu iki mesajda verdiğim örneklerle bir FARKINDALIK yaratmak niyetindeyim yetkili kişilerde.Başka bir amacım yoktur o yüzden aksi fikir savunanlar lütfen ortamı germeyecek şekilde fikir belirtsinler.Bir konu üzerinde saygı çerçevesinde görüşebilecek kapasiteye sahibiz hepimiz bundan eminim

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Kapanıp kapanmaması o bölümün umrumda değil girmiyorum zaten ama biri ekranıma baksa da umrumda olmaz açıkcası. Sürüyle son mesaj gözükürken ekranda gidipte illa bu ne diye bakıyorsa ekrana bakan kişi, sonra bende değil ondadır... Forumda öyle bir konu var diye de utanacak birşey görmüyorum.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Kapanıp kapanmaması o bölümün umrumda değil girmiyorum zaten ama biri ekranıma baksa da umrumda olmaz açıkcası. Sürüyle son mesaj gözükürken ekranda gidipte illa bu ne diye bakıyorsa ekrana bakan kişi, sonra bende değil ondadır... Forumda öyle bir konu var diye de utanacak birşey görmüyorum.

arkadaşım bu seniin hayatın, olayları sadece kendi pencerenden yorumlarsan bu dediklerinde haklısın.ama herkesin hayatı seninki gibi değildir eminim, bu durumdan rahatsız olabilecek bir hayat süren çok kişi vardır.hem herkesin durumu, pozisyonu ,aile ilişkileri ,iş ilişklileri sneinkiyle aynı olamaz.

ben 29 yaşında birisi olarak rahatsızlık duyuyorum artık 18 yaş altı arkadaşların rahatsızlığını sen düşün.

Ben lavaboya gittiğimde, açık olan bilgisayara babam oturunca, ADI BİLİNMEYEN HATUNLAR konusunu görsün istemem utanırım çünki aile yapım örfümüz adetimiz bunu doğal karşılamaz.

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:00 ----------

Ve SDN sitesi ,bilgisayarı terk edince kapatılacak sekmelerden birisi değildir, ve Olmamalı da ...ben asıl bu noktada üzüntü duyuyorum SDN adına.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bu ve benzeri konuları silmeyeceklerse bile anasayfada falan gözükmesini engellesinler. Bilgisayarın başından kalkarken ekranı kilitlemek zorunda kalabiliyorum bazen :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
arkadaşım bu seniin hayatın, olayları sadece kendi pencerenden yorumlarsan bu dediklerinde haklısın.ama herkesin hayatı seninki gibi değildir eminim, bu durumdan rahatsız olabilecek bir hayat süren çok kişi vardır.hem herkesin durumu, pozisyonu ,aile ilişkileri ,iş ilişklileri sneinkiyle aynı olamaz.

ben 29 yaşında birisi olarak rahatsızlık duyuyorum artık 18 yaş altı arkadaşların rahatsızlığını sen düşün.

Ben lavaboya gittiğimde, açık olan bilgisayara babam oturunca, ADI BİLİNMEYEN HATUNLAR konusunu görsün istemem utanırım çünki aile yapım örfümüz adetimiz bunu doğal karşılamaz.

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:00 ----------

Ve SDN sitesi ,bilgisayarı terk edince kapatılacak sekmelerden birisi değildir, ve Olmamalı da ...ben asıl bu noktada üzüntü duyuyorum SDN adına.
Sonuna kadar katılıyorum kardeş sana, aynı dert bendede var, gel görkü sitenin sahipleri son sözü verir, biz sadece burda üyeyiz sonuçta, inşallah o konu kalkar en yakın zamanda temennim budur.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu duruma gerçekten çok güzel bir bakış açısından bakmışsınız, ZorHak hocam. :)

O bölüm kaldırılır mı, kaldırılmaz mı bilmiyorum ama bazı aile yapılarında, o bölümün gözükmesi (tıklanmasa bile sadece listede olması), aile içindeki bağlarda ve güvende büyük sorunlar çıkartabilir ve kendinizi inandıramayabilirsiniz. Ben, hiç değilse konunun (neler yeni) kısmında görünmemesi fikrine katılıyorum. O bölümü sürekli takip edenlerin zaten direk sayfasına gitmeleri zor olmayacaktır.

Bazıları için önemli değildir bu bölümün listede görünmesi (benim için de değil) ama patronumun, kız arkadaşımın, anne-baba bireylerimin görmesini hiç istemem. Listede görünse bile. Rahatsız olurum.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
ben adı bilinmeyen hatunlar konusunu destekliyorum :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Çok haklısın zorhak hocam.
Ha ben o konuya girmiyor muyum, giriyorum :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kaldırılması zor biraz. Bence de kaldırılmamalı. Ne kadar mümkün bilmiyorum ama o konu şifrelenebilir. Ve o alanın moderatörü olarak ben şifreyi isteyenlere iletebilirim. Benim aklıma gelen fikir bu

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
''top benim oynatmıyorum''gibi bir durum söz konusu

---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

Çok haklısın zorhak hocam.
Ha ben o konuya girmiyor muyum, giriyorum :)

Bu ayrı bir durum. o konuya girip takip edenlerin de bu öneriyi olumlu bulmaları normal.yani ben girenlere en ufak bir sayısızlık etmek istemedim zaten.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Kalkmamalı bence..:)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Kaldırılmasından yana değilim ama konu başlığı daha uygun bişey yapılabilir belki.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Dünyanın En Mükemmel Harikaları

Tablodan Çıkmış Gibi

Off Anam :P

Söze Gerek Yok

Herkesin Sustuğu An

Gibi seçenekler olabilir :)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Kaldırılması zor biraz. Bence de kaldırılmamalı. Ne kadar mümkün bilmiyorum ama o konu şifrelenebilir. Ve o alanın moderatörü olarak ben şifreyi isteyenlere iletebilirim. Benim aklıma gelen fikir bu

en iyisi bu olur, yada özel bir rütbe atanır girmek isteyenlere sadece onlar girebilir,istemeyen o konuyu bile görmez,özel üye olmak için şu kadar mesaj da olmasın o zaman forum kirlenir,misafirlere kapatılsın vede

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bence benim önerim en iyisi "Kawaii Onna" :P (Japonca Hoş Bayan) Japonca bilmeyen anlamaz :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Forumda son başlıklar arasında görünmüyor nasılsa, bir şekilde son mesajlarda da görünmemesi sağlanırsa sorun ortadan kalkar bence. Ayrıca ara ara ben de bakıyorum gözümün ucuyla. :D

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adı bilinmeyen hatunlar konusunun adı değişsin :).

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Cicişler olsun kısa ve öz:D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
yaş sınırı başlıkta kalmasın uygulansın o zaman sorun olmaz :) ya da özel üyelik verilsin :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Resimlerdeki bayanların eline bilgisayar ,cep telefonu falan verilsin , teknoloji sitesi olduğu anlaşılsın , sorun olmaz :D