The Medic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,284
Sdn ne olduysa çok fazla reklam içermeye başladı,Adblock bile durduramıyor nasıl oluyorsa,çıkan reklama bi bakın ya
Adblock+ kullanmanızı öneririm ben hiç reklam görmüyorumSdn ne olduysa çok fazla reklam içermeye başladı,Adblock bile durduramıyor nasıl oluyorsa,çıkan reklama bi bakın yaEkli dosyayı görüntüle 138626
ben vatan haini olduğum için zulayı hiç aratmadım yanlızReklamlar sizin arama geçmişinize göre çıkar
Başka fps oyunu aratmışsınızdır oda bu oyunu önermiştir.ben vatan haini olduğum için zulayı hiç aratmadım yanlız
Şimdi toksik forum kullanıcı yorumuReklamlar sizin arama geçmişinize göre çıkar
İlla zula aratman gerekmiyor. FPS oyunu olarak karşına çıkıyor.ben vatan haini olduğum için zulayı hiç aratmadım yanlız
evİlla zula aratman gerekmiyor. FPS oyunu olarak karşına çıkıyor.
Reklamlar için bir sürü kriter var mesela yaş ve cinsiyet gibi. Karşına çıkan şeyleri aratanlarla aynı kriterlere sahipsen o tür reklamlar sana da çıkabilir.Ben aramamış olmama rağmen hoş olmayan şeyler çıkıyor. Neyse opera ya geçme vakti geldi.
Hıım anladım, uçak bileti aradım zaten artık çıkmıyorlar.Reklamlar için bir sürü kriter var mesela yaş ve cinsiyet gibi. Karşına çıkan şeyleri aratanlarla aynı kriterlere sahipsen o tür reklamlar sana da çıkabilir.