Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizi anime film benzeri yapıtlarda müzikler duyarız bazılarini buluruz bazilarini bulamayiz o aradaklarimizi bulmak ve sevdiklerimizi paylaşmak için :) Bir anime sever olarak hemen başlamak istiyorum http://www.youtube.com/watch?v=rRjvhpSz63k
Bazıları Ne Dinliyorsunuz konusu varken bu konuyu gereksiz bulabilir ama AramızdaTürkçe müzik dinleyen birileri varsa beni anlayacaktır. Çünkü diğer konuda paylaşılan müziklerin %95 i yabancı. Ve biz yeni müzikler aradığımızda burak yeni müzikler bulmayı, Türkçe müzik bile bulamıyoruz.
Sadece geceleri dinleyeceğin belki biraz hüzünlü, belki biraz karmaşık fazla enerji patlaması olmayan yavaş ve alıp bir yerlere götüren şarkıları yazıyoruz. İlkler benden olsun. ---- Mesajlar birleştirildi ---- @F1kan @Murat Burç @syfsn @Mustafa Deliktaş @Durmuşkandemir @Sucrofe @Halktan...
Herkes dinlediği favori şarkıyı yazarsa sevinirim. Şu sıralar gündemi takip edemedim, bakalım SDN Cemiyeti'nde neler çalınıyor? Mod: Dinlediğiniz parçaların video linklerini de paylaşmayı unutmayın lütfen! Önemli not: Müzik Bölümü - Şarkı Paylaşımı Önemli Duyuru! paylaşmadan önce inceleyin!